Kto przegląda forum
Forum przegląda 2 użytkowników :: 0 zidentyfikowanych, 0 ukrytych i 2 gości (dane z ostatnich 5 minut)Najwięcej użytkowników online (56) było 16 maja 2012, o 19:57
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Ogłoszenia towarzyskie :D
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ogłoszenia towarzyskie :DWpadłem całkiem niedawno na świetny pomysł. Otóż przeglądając to oto forum znajduje coraz więcej młodych ludzi i domyślam się iż przydała by się mała pomoc w znalezieniu swojej drugiej połówki właśnie zamieszczając tutaj swoje propozycje by kogoś poznać. Przynajmniej u mnie jest z tym mały problem lecz staje się coraz większy niestety... Wiec zapraszam tutaj
![]() Ciesz się życiem, bo dzięki temu żyjesz,
możesz obdarzać miłością, pracować, bawić się i spoglądać w gwiazdy Henry Van Dyke
Matrymonialnie ;)Dobry pomysł
Wszak można tu się poznać bez skrępowania, że ma się ł ![]()
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DŚwietny pomysł, ale widzę że brak odzewu
. Może z czasem ten temat się rozwinie. Co sądzicie o tym ???
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DChyba całkiem nie głupi pomysł
![]()
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DZostało nam tylko czekać
możesz obdarzać miłością, pracować, bawić się i spoglądać w gwiazdy Henry Van Dyke
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DMoim zdaniem pomysł co najmniej dziwny, z tego powodu, iż z jego idei można wyciągnąć wniosek, że skoro ma się łuszczycę, to trzeba się z tym izolować (jeśli o kontakt z drugą osobą), bądź też szukać drugiej połówki z podobną przypadłością?
![]()
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DIzolować to raczej nie ale z pewnością będzie o wiele większe zrozumienie gdy nasza druga połówka przeżywa to co my. Przynajmniej ja tak sadze
Re: Ogłoszenia towarzyskie :DHello jest tu kto?
Re: Ogłoszenia towarzyskie :D...tak młodzieńcze....CZAROWNICA
![]()
Re: Ogłoszenia towarzyskie :D
Ojej a liczyłem na jakiegoś aniołka ![]() Ciesz się życiem, bo dzięki temu żyjesz,
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4