- 9 maja 2013, o 07:58
Oj nie będę nie będę
no teraz mam na tej jednej plamce takie otarcie skóry 

kąpie się co drugi dzień w tym oleju i soli tak jak mi radziliście, ale teraz mam miesiączkę więc chyba nie bardzo użądzać sobie te wylegiwania w wannie.oczywiście że nie
BIATA pisze:[...] pod spodem jest różowa nowa skóra, patrze że pod tymi plamami nie widzę łuszczycy może zeszła z tą skóra[...]Witaj Młoda
BIATA pisze:[...] została ta prodermina i chciałabym ją zachować, więc nie wiem czy ją trzymać w jakimś chłodnym miejscu czy w lodówce?? żeby mi przetrwała jak najdłużej.Maści wszelkie zawsze w lodówce. A juz te robione, to koniecznie - gdzieś tam, na najniższej półeczce
BIATA pisze:Wiecie co po dokładnym obejrzeniu ciała stwierdzam że tam gdzie miałam mocno poparzone to skóra zeszła i łuszczycy nie ma, ale tam gdzie miałam opalone to skóta taka cieniuteńka brązowa zeszła ale łuszczyca jest pod spodem niestety.Też miałem raz taki przypadek. Spaliłem się totalnie na słońcu i całą skóra zeszła mi z górnych partii pleców. A że miałem tam sporo zmian to zeszło ze zmianami, a pod spodem zdrowa skóra była