W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
 doti
witam od kilku dni używam dwa razy dziennie krem na skórę o nazwie CERKODERM i naprawdę zauważyłam poprawę łuski schodzą plamy bledną a na głowę używałam (skończył się mi już) CERKOGEL30 dwa razy dziennie łuski gdzie nie gdzie zeszły no ale będę próbować innych leków teraz zacznę stosować ocet jabłkowy włoski o rezultatach będę pisać :)
Awatar użytkownika
 szater
Dzieki Doti ,super ze i u Ciebie sprawdzaja sie te produkty.Sama miałam przygode z tymi dermokosmetykami,wiele ludzi chwali ich skutecznosc.Taka opinia jest wiarygodna,jestes jedną z nas,piszesz na forum nie wpadłas tu aby zapodac tylko linka reklamującego jakies "cudowne" preparaty :*

Tu mozna zapoznac sie ze wszystkimi ich produktami:

http://www.cosmetics.cerko.pl/index.php/oferta

skoro ci podziałały to może Doti warto trzymac sie tej serii,nie beda to napewno wyrzucone w błoto pieniązki.
Awatar użytkownika
 puma
ja również bardzo chwalę sobie cerkogel, na skórę głowy rewelacyjny, do tego tani i łatwo dostępny.
 doti
stosuję ocet jabłkowy ale mi nie służy bo skórę na głowie i za uszami mi strasznie wysuszył i łuski znowu się pojawiły przechodzę na CYRKOGEL na skórę ciała bardzo ładnie mi pomaga CERKODERM ale na poranione dłonie już nie za to pomaga mi na dłonie EUBOSmed -UREA taka nazwa nie wiem nic o tym dermokosmetyku bo po polsku nie pisze na pewno się jeszcze odezwę pozdrawiam wszystkich
 Basieńka44
Chodzi o te produkty????
http://www.pharmeden.gr/index.php/eubos ... anguage=en
stosuję ocet jabłkowy ale mi nie służy bo skórę na głowie i za uszami mi strasznie wysuszył i łuski znowu się pojawiły
bo po około pół godzinie jak się ocet wchłonie należy skórę natłuścić/nawilżyć jest to konieczne na początku potem już nie
poza tym na chory naskórek najlepszy jest ocet własnej produkcji nie szczypie nie podrażnia jak ten kupny (nawet najlepszego producenta)
jest bez porównania
 doti
tak basieńko44 to ten eubos-med mam próbkę dziesięcioprocentowego balsamu do ciała i tym smaruję dłonie trochę podleczyłam rany goją się a były duże zobaczę dalej co będzie pozdrawiam
 doti
doti pisze:witam od kilku dni używam dwa razy dziennie krem na skórę o nazwie CERKODERM i naprawdę zauważyłam poprawę łuski schodzą plamy bledną a na głowę używałam (skończył się mi już) CERKOGEL30 dwa razy dziennie łuski gdzie nie gdzie zeszły no ale będę próbować innych leków teraz zacznę stosować ocet jabłkowy włoski o rezultatach będę pisać :)
nacieszyłam się znowu mnie wysypało dermokosmetyki nie działają już u mnie co dalej? nie wiem a nie chcę brać sterydów