W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
 BIATA
Tu jest moja łydka nie wiem czy te zmiany są stare ale wydaję mi się że nie dawno wyszły bo wcześniej ich nie wiedziałam, i nie mam pojęcia czemu mi wyszły na łydce, pupie i parę na ręcę przecież nie jestem chora ni nic, na tym zdjęciu mam trochę włosy na nogach :blush: ale nie myślcie sobie że ja ich nie gole :D zawsze tak nie jest :) są gładkie, ale teraz boję się golić żeby tych zmian nie podrażnić a teraz jest zima więc nie muszę ich pokazywać.
Na pupie nie będę wstawiała zmian a tam mam ich takrze parę ale tam są plamy czerwone poparzone tak jak kiedyś Wam pisałam.
Załączniki
20121231254.JPG
20121231254.JPG (120.09KiB)Przejrzano 952 razy
 BIATA
Przepraszam że tak długo się zbierałam z tymi zdjęciami ale to aparatu nie miałam albo czasu wiecie jak to jest, dziękuję tym osobom które wspierają mnie w leczeniu i pomogły mi w tym że dziś mój stan skóry wygląda jak wygląda :D
Zyczę Wam wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU!!!!!
Cała przyjemnośc oglądać Twoje sukcesy w leczeniu :* :*
Ja też życzę Ci Beatko dużo radości i sukcesów w Nowym 2013 Roku, obyś nigdy więcej nie miała problemu z łuszczycą. :* :* :*
BIATA pisze:Przepraszam że tak długo się zbierałam z tymi zdjęciami ale to aparatu nie miałam albo czasu wiecie jak to jest, dziękuję tym osobom które wspierają mnie w leczeniu i pomogły mi w tym że dziś mój stan skóry wygląda jak wygląda :D
Zyczę Wam wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU!!!!!
Na sylwester i Nowy Rok masz ładną skórkę ino się bawić i cieszyć
:D :D
Awatar użytkownika
 henia
Beata naprawdę szczerze gratuluję :* i tej Twojej systematyczności, i tego zacięcia w tej Twojej walce. Dzielna jesteś, jak nie wiem co :D Szczęśliwego czasu Młoda :* :*
 BIATA
To jest wszystko dzięki Wam moi kochani :D
Mam nadzieję że te nowy na łydkach i pupie, ręce, też mi się zagoją.
Oby nie wychodziły mi nowe jak mam temu zapobiec?? bo teraz też nie wiem z jakiego powodu mi wyszły przecież nie jestem chora nie stresuję się.
A systematyczna byłam ponieważ jak już zacznę coś robić czyli się smarować to chce być konskwentna cierpliwa i systematyczna w tym co robię.
Tylko z głową nie mogę się przemóc i zacząć leczyć jakbym już zaczęła to pewnie bym też była systematyczna ale to nie jest takie proste bo nie zawsze ma mnie kto posmarować, a jak już zacznę ją leczyć to nie chciałabym przerywać a nie wiem czy to tak się da przez to że nie zawsze ma mnie kto posmarować a ja uwierzcie mi że nie umiem sama sobie smarować zmian w głowie..
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 103