- 13 paź 2012, o 13:19
Basiu, mam kupioną, tylko mama się zastanawia czy to w ogóle coś da...
Pozdrawiam,
Daga
Daga
Flora pisze:Basiu, mam kupioną, tylko mama się zastanawia czy to w ogóle coś da...Od dwóch lat stosuje tylko to zimą wspomogłam się exorexem
Basieńka44 pisze:Mam płukać melisą?Flora pisze:Basiu, mam kupioną, tylko mama się zastanawia czy to w ogóle coś da...Od dwóch lat stosuje tylko to zimą wspomogłam się exorexem
do płukania głowy dodaje też zioła takie jakie akurat pije (pokrzywa czy melisa itp)
antonia poleca wcieranie octu jabłkowego też się świetnie sprawdza nawet dodawany tylko do ostatniego płukania
Flora pisze:Zmieszaj ją z miętą jest bardziej przyswajalnaBasieńka44 pisze:Mam płukać melisą?Flora pisze:Basiu, mam kupioną, tylko mama się zastanawia czy to w ogóle coś da...Od dwóch lat stosuje tylko to zimą wspomogłam się exorexem
do płukania głowy dodaje też zioła takie jakie akurat pije (pokrzywa czy melisa itp)
antonia poleca wcieranie octu jabłkowego też się świetnie sprawdza nawet dodawany tylko do ostatniego płukaniayhh ja ją z bólem nauczyłam się pić (częsty ból brzucha - stresowy) przez ten zapach, a jeszcze mam nią płukać moje kłaki?
![]()
Spróbuję.
agus pisze:Witam jestem mamą 8 letniej córki która 4 miesiące temu zachorowała na tą straszną chorobę.Bardzo proszę o pomoc bo już nie wiem co robić i czy ją smarować.Na głowie ma tego pełno a w dodatku ma grube i długie włosy więc jak smarowałam salicylolem to nie mogłam zmyć ,teraz ma szampon Clobex ,ale też nie pomaga,w dodatku strasznie ją swędzi.Na reszcie ciała też nie jest lepiej.Witaj Agus