Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 henia
gslaw pisze:ja bym się tak nie śmiał...
Nie smutaj się :*tylko postaraj się bardziej: "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego" Powodzenia :)
 gslaw
spoko Heniu :) daję radę, ale jestem bardziej romantykiem "Tam sięgaj gdzie wzrok nie sięga; Łam, czego rozum nie złamie.." ;)
Tego zostałem niegdyś nauczony w szkole ale teraz promowane są inne postawy: wychowanie ciemnych, bezwładnych mas, coś pewnie o tym wiesz :crazy:

pozdrawiam :*
Awatar użytkownika
 henia
Hmm...Gslaw, romantyków czytać nawet lubię, ale ja zawsze i wszędzie pozytywistka, jednak. Może dlatego, że już wtedy jeden z największych tamtych czasów napisał:
"...Wy nie cofniecie życia fal!
Nic skargi nie pomogą -
Bezsilne gniewy, próżny żal!
Świat pójdzie swoją drogą"
gslaw pisze:[...]Tego zostałem niegdyś nauczony w szkole ale teraz promowane są inne postawy: wychowanie ciemnych, bezwładnych mas, coś pewnie o tym wiesz
Jakoś nie bardzo łapię te ciemne i bezwolne masy :D Raczej młodzi, prężni, umiejący się doskonale sprzedać. Ale to pewnie z inności doświadczeń naszych wynika.
Niemniej:
"...Uczę się ciebie i uczę
I wciąż cię jeszcze nie umiem-
Ale twe ranne wesele,
Twą troskę wieczorną rozumiem."
Powodzenia mój Ty adwersarzu :*
Awatar użytkownika
 henia
Gslaw za tego yt dzięki :* Pouczające wieści :)
 gslaw
Proszę bardzo, tylko nie wiem co masz na myśli pisząc, że to pouczające, bo puenta programu jest odmienna od tego, co ja o tym myślę :annoyed:
Awatar użytkownika
 henia
Gslaw: nie smutaj się :*
Dlatego życie jest takie fajne, bo każde z nas, ma prawo do swojego oglądu problemu.
"[...]Wśród szczęku broni, zgiełku spraw
Krzyczą Kasandry wszystko wiedzące:
Tu mądrość świata na nic się zda
Tu trzeba umieć spojrzeć w słońce[...]"
Uśmiechnij się a zobaczysz, że problemy nabiorą innego wymiaru :) http://www.youtube.com/watch?v=pDh5kSGruLc
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 59