beatkaaa882 pisze:Do antonina !!!Mam wrazenie ze koniecznie chcesz sie przyczepic ...
Nie rozumiem tylko dla czego??? To forum jest po to zeby kazdy mogl napisac o tym jak radzi sobie ze swoja łuszczyca a inni moga ale nie musza tego próbować.Mieszkam w angli dla tego jak piszesz to czegouzywam jest nie koniecznie do kupienia w polsce.Ale moze ktos ma tu znajomych ktorzy mogli by mu to przywozic.To chyba proste??
Oczywiście, że proste, i tak po prawdzie nie rozumiem, dlaczego wszystkie nasze wypowiedzi tu, traktujesz jako czepianie się?
Tym bardziej, że wszystko to o czym piszesz, jest dostępne na rynku polskim, również.
Tylko widzisz, ja jestem użytkownikiem exorexu, on jest oferowany/zalecany do użytku razem z kremem exorex. Oba specyfiki, w tej samej cenie, są do nabycia. Ale..... my/ja to wypróbowaliśmy, i... krem niewart jest swojej ceny, to tylko kosmetyk, nie zawierający żadnych substancji leczniczych. Dlatego, odradzamy, co nie znaczy, że jak kogoś na niego stać ma go nie używać, kumasz. Tak jest uczciwiej, prawda?
W Swojej wypowiedzi wspomniałaś o SALCURZE. No i my, poczuliśmy się w obowiązku, ewentualnych użytkowników tegoż, uprzedzić o... takiej sobie skuteczności tego specyfiku. To tylko "wspomagacz", który nie u każdego się sprawdzi, prawda?
Co nie znaczy, że nie gratulujemy Ci poprawy stanu Twojej skóry, właśnie dzięki temu ustrojstwu