W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Awatar użytkownika
 antonia
A na co ta zielona herbatka?
 beatkaaa882
zielona herbatka niby oczyszcza organizm z toksyn wiec moze nie wiele ale cos tam moze pomoc napewno nie zaszkodzi :D Ja popijam bo bardzo lubie. :)
 Gosia1423
antonia pisze:A na co ta zielona herbatka?
Dla zdrowia xd
Zielona herbata właściwości:

Napar z pierwszego parzenia działa pobudzająco-zawiera dużo teiny, z drugiego uspokajająco-pomaga radzić sobie z napięciami emocjonalnymi i stresem.

Zielona herbata ma właściwości hamujące rozwój bakterii w układzie pokarmowym. Pobudza go również do wydzielania soków trawiennych.

Obniża ciśnienie krwi poprawiając przy tym krążenie zmniejszając ryzyko wystąpienia chorób serca.

Zawarte w zielonej herbacie flawonoidy wzmacniają naczynia krwionośne i przeciwdziała zakrzepom krwi.

Dzięki zawartości fluoru chroni zęby przed próchnicą.

Jest bogata w witaminy C, E, B, sole mineralne oraz garbniki

Zawarte w niej garbniki zapobiegają nowotworom.

Pobudza działanie pęcherza moczowego, co przyśpiesza wydalanie toksyn z organizmu.

Zielona herbata wspomaga odchudzanie, ponieważ przyśpiesza metabolizm i usuwa zbędne produkty przemiany materii.

Chłodnego naparu używa się do przemycia przy zapaleniu spojówek oraz powiek.
http://www.naturaherbaty.pl/herbata-zielona.html
 Basieńka44
Ja mam dość maści z wit. A i z cynkiem. Nie można z domu się ruszyć, bo cały czas się jest w tym umazanym, do tego te upały, po prostu masakra.
Gosia1423
A jak ty stosujesz tą z wit A i cynkową????????????????????/
Dzisiaj od popołudnia stosuję żel z krzywokostu i o dziwo już widzę jakieś efekty.
chyba żel z żywokostu :D :D
 euterpe
Dzisiaj od popołudnia stosuję żel z krzywokostu i o dziwo już widzę jakieś efekty.
W takim tempie to nawet sterydy nie działają ale najważniejsze jest dobre samopoczucie więc trzymam kciuki za dalsze sukcesy.
 Gosia1423
Basieńka oczywiście miałam na myśli żel z żywokostu, gapa ze mnie... :blush: Na razie stosuję tylko żel. Maści poszły w odstawkę :notguilty:

euterpe nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :)
 Basieńka44

W takim tempie to nawet sterydy nie działają ale najważniejsze jest dobre samopoczucie więc trzymam kciuki za dalsze sukcesy.
Re: Pomocy!
a stosowałeś kiedyś taki żel bo ja tak i wiem że działa szybko jeśli u kogoś okaże się odpowiednim mazidłem :)
Maści poszły w odstawkę
to wyczytałam we wcześniejszym poście ale mi chodzi o to jak je stosowałaś że ci tak obrzydły :D :D
oczywiście wiem że w porównaniu z żelem to niebo a ziemia :) :)
Awatar użytkownika
 szater
no jak działa ten zel w ciągu kilku godzin....to już ociera sie o cud :oh: ;) ale....niech działa

co do masci to tak bym sie radykalnie nie zarzekała bo potem jak sie okaze (bardzo czesto :P ) ze trzeba po nie spowrotem siegnąc to....no wiesz :notguilty:

czesto ludzie opisują mi jak wspaniale skóra wyglada rano po wieczornych zabiegach,skaczą ze szczescia,ogłaszaja zwycięstwo...koło 2h po....już entuzjazm spada....taka własnie jest łuszczyca,trzeba sie dobrze napracowac i nazabiegac aby osiągac efekty.Dlatego zawsze proponuje spokojnie podchodzic do wszystkiego bez hurraoptymizmu i fanatyzmu.....ale z optymizmem i racjonalizmem....trzymam kciuki za postepy...opisuj chetnie poznam przebieg i efekty leczenia, xd

PS
swoja drogą dobrze by było udokumentowac swoje leczenie takimi naturalnymi srodkami:zdjecie przed i po leczeniu....masci wiemy ze dzialaja ale chetnie aobaczyłabym wiarygodna dokumentacje odnosnie leczenia samymi naturalnymi srodkami :D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17