W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Awatar użytkownika
 henia
BIATA pisze:[...]Henia bardzo jestem Ci wdzięczna za to że chcesz się podzielić tą proderminą tylko musielibyście mi wyjaśnić jak ja stosować ile trzymać na ciele itp i czy mogłabym po zmyciu opalać się nie ma żadnych przeciwskazań?[...]
Prodermina, to najzwyklejszy dziegć ze smoły węglowej. Stosuję się go się tak, jak cocois czy exorex, czyli smarujesz na ile dajesz radę czy masz czas. Ja tam daję to "śmierdzielstwo" na noc czasami nawet pod folię. Rano zmywanie-ja olejem>kapiel> i natłuszczanie. Dzionek z bańki, a wieczorem :crazy:
Bywałam ostatnio za granicą, i tam raczej zapach tego ustrojstwa mógł powodować domysły jakoweś :devillaugh: no to przeszłam na te parę dni na exorex i powiem tak: jest dobrze. Tym bardziej, że słoneczko wróciło.
Jak jesteś zdecydowana, to dawaj na PW namiary Swoje. W poniedziałek postaram się wysłać Ci paczuszkę :D
Kiedyś ze mną też tak było ale jak przestałam się stresować łuszczycą, to tak jakby się na mnie obraziła. :D Nie odczepiła się zupełnie ale jej prawie nie widać. :D :D
Awatar użytkownika
 henia
BIATA pisze:To jestem ciekawa co z tego mojego leczenia tą prodermina wyniknie :):) i kupię sobie jeszcze ten krem z nagietka w aptece mam nadzieję że będzie.
Pamiętaj o rzeczy zasadniczej-systematyczność, nawet jeżeli trzeba będzie kiedyś zarwać troszkę nocki ;)
Przed zakupami tego kremiku zerknij na to http://forum.biedronkowo.info/viewtopic.php?f=90&t=144
Bo w aptece u mnie to o balsamie, o którym tam piszę nie słyszeli a za ten który oni mieli chcieli jakiejś dużej kasy.
Na spróbowanie dam Ci tego, co to mnie nim też Mikołaj obdarzył http://www.enzborn.de/produktuebersicht.php?p=50
""ENZBORN Melkfett ® EXTRA z Tea Tree Oil
Naturalne leczenie podrażnień skóry
Połączenie tłuszczu z mleka i ® ENZBORN herbaty australijskiego olejku z drzewa ma działanie antybakteryjne i antyseptyczne i aktywuje funkcję ochronną skóry. W antyseptyczne właściwości olejku z drzewa herbacianego jest australijski wieków. Nadaje się do ożywczy, opieki dziennej. ENZBORN Melkfett ® wzmacnia naturalną funkcje ochronne i barierowe skóry.Wilgoci w skórze jest dodatnio regulowany, wysuszeniu i ochłodzeniu nie może. Stosowany w postaci cienkiej warstewki, chroni przed wilgocią, płynów, brudu i wpływów środowiskowych. Bez konserwantów - bez barwników - nie dezynfekcyjne - bez perfum" - tyle wujek google :D
Podejdź do tego swojego leczenia z zimnym łebkiem a będą efekty :cool:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 103