- 24 cze 2012, o 10:23
Bywałam ostatnio za granicą, i tam raczej zapach tego ustrojstwa mógł powodować domysły jakoweś
no to przeszłam na te parę dni na exorex i powiem tak: jest dobrze. Tym bardziej, że słoneczko wróciło.
Jak jesteś zdecydowana, to dawaj na PW namiary Swoje. W poniedziałek postaram się wysłać Ci paczuszkę
BIATA pisze:[...]Henia bardzo jestem Ci wdzięczna za to że chcesz się podzielić tą proderminą tylko musielibyście mi wyjaśnić jak ja stosować ile trzymać na ciele itp i czy mogłabym po zmyciu opalać się nie ma żadnych przeciwskazań?[...]Prodermina, to najzwyklejszy dziegć ze smoły węglowej. Stosuję się go się tak, jak cocois czy exorex, czyli smarujesz na ile dajesz radę czy masz czas. Ja tam daję to "śmierdzielstwo" na noc czasami nawet pod folię. Rano zmywanie-ja olejem>kapiel> i natłuszczanie. Dzionek z bańki, a wieczorem

Bywałam ostatnio za granicą, i tam raczej zapach tego ustrojstwa mógł powodować domysły jakoweś

Jak jesteś zdecydowana, to dawaj na PW namiary Swoje. W poniedziałek postaram się wysłać Ci paczuszkę

"Pozwólmy sobie na pomyłki i błędy ale nie na nieuwagę"