Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
 Basieńka44
skoro uważa że nikogo nie obraził to napisałam tak a nie inaczej :D :D
tak dla przemyślenia jakoby :D :D
 bimanol
Tak właśnie uważam, że nie obraziłem. I na dodatek nadal podtrzymuje to co napisałem. I może napiszecie, że w Polsce Lorinden jest dopuszczony do sprzedaży bez recepty...

Rzadko tu zaglądam, ale jednak czasami jak czytam niektóre wypowiedzi i jeszcze próbuję coś sprostować, pisząc zgodnie, że jest to nieprawda - to jeszcze czujecie się obrażone.

Jak dla mnie to chyba mylicie pojęcia.
 Basieńka44
Czy któraś tu pisze że jest dopuszczony do sprzedaży bez recepty????????????????????????????/
czy że można go kupi bez recepty???????????????????????????
lekarza natomiast piszą go dość chętnie i to po kilka tubek nie po jednej
tubki są niewielkie jak chodzi o większe powierzchnie ciała a o tym że nie wolno ich tak stosować można dowiedzieć się na takim forum nie u lekarza ;) ;) ;)
Jak dla mnie nie czytasz dokładnie :D :D a osądzasz z góry
Awatar użytkownika
 antonia
Do bimanol:
Sposobu wyrażania Twoich sformułowań chyba już nie potrzeba komentować. :D :D
 bimanol
Masz racje, nie trzeba komentować. Zastanów się jednak czy aby napewno tylko skórę masz chorą.... :devil:
Awatar użytkownika
 antonia
:D :D oprócz chorej skóry mam jeszcze alergię na ... głośno nie powiem... :D :D xd xd
Awatar użytkownika
 puma
bimanol pisze: Preparaty Lorinden wg polskiego prawa są dostępne wyłącznie z przepisu lekarza.
tak, tak, a piwo piją pełnoletni, i nie ma pijanych kierowców, nikt nie kradnie i nie kłamie- wszyscy według polskiego prawa...

tak jak basieńka zauważyła- nikt nie napisał, że lorinden jest dopuszczony do sprzedaży bez recepty, tylko, że łatwo go idzie kupić bez recepty, a to baaardzo duża różnica.
czytanie ze zrozumieniem jest przerabiane na poziomie szkoły podstawowej...
Awatar użytkownika
 antonia
a po studiach trochę kultury
Awatar użytkownika
 henia
Tak tu szurum burum na tego Bimanola, a tak po prawdzie, to gość ma rację, chyba.
Żeby było przestrzegane prawo, to dostęp do sterydów byłby w pewnym zakresie, ograniczony jednak :geek:

Co do formy jego wypowiedzi, nie odniosę się-ponieważ gdyż, zawarliśmy latoś rozejm :cool:
 karola_k
Niezbyt często wypowiadam się na forum, ale... co zauważyłam-za każdym razem kiedy wypowiada siE na jakiś temat Bimanol to go tak atakujecie, że strach. Ojj kobietki kobietki, wstyd!! Łapiecie go za każde słowo i dogryzacie. Co on wam zrobil?? :) a co do lorindenów. Szater, stosuje się lorindeny i to mocno. Może nie powinno, ale ja leżałam dwa tygodnie w szpitalu i równe dwa tygodnie pielęgniarki maziały mi tym cholerstwem głowę. a naprawdę łuszczyca zajęła mi jej całą powierzchnię....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8