- 18 maja 2012, o 08:32
Nie wiem skad takie wiesci? Protopic:" Preparat może być stosowany na każdą część ciała, włączając powierzchnię twarzy, szyi oraz obszarów zgięć, z wyjątkiem błon śluzowych...."tyle ulotka.http://www.doz.pl/leki/p844-Protopic
Przetestowałam ten preparat we wszelkie mozliwe sposoby...szybko to moze byc widoczna reakcja po cygnolinie
Protopic dziala w troszke zupełnie inny sposób.Zmiany na nogach zawsze gorzej schodzą a i do leczenia są trudniejsze.Twarz nie została "potraktowana"cygnoliną to po pierwsze ,łuszczyca na twarzy nie jest zadawniona a po trzecie to po aplikacji kremu nic na twarz nie nakładasz.Miejsca na ciele gdzie smaruje sie Protopicem nie wolno smarowac ani przed mascią ani 2h po nałozeniu masci.Protopic działa podobnie jak analogi wit D3-potrzebuje czasu,nawet po zakonczeniu leczenia stosuje sie go profilaktycznie przez co najmniej miesiac:smarując "chore"onegdaj miejsca najpierw 2x a potem 1x w tygodniu.
Moze byc też sytuacja ze wcale na ciebie nie bedzie działał,piszesz ze z twarzy troszke znika i zaraz sie pojawia...byc moze za krótko stosujesz.....przy łuszczycy tylko systematycznosc i długoterminowosc sie liczy
Przetestowałam ten preparat we wszelkie mozliwe sposoby...szybko to moze byc widoczna reakcja po cygnolinie

Moze byc też sytuacja ze wcale na ciebie nie bedzie działał,piszesz ze z twarzy troszke znika i zaraz sie pojawia...byc moze za krótko stosujesz.....przy łuszczycy tylko systematycznosc i długoterminowosc sie liczy