W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
A czy próbowałaś kąpieli z solami znad Morza Martwego albo smarowania się błotem?? Morze Martwe ma cudowne właściwości i potrafi wyleczyć z niejednej choroby. polecam Ci kosmetyki dr nona na bazie leczniczych minerałów.
Awatar użytkownika
 szater
prosze jak pani sie szybko przemieszcza....dopiero atakowała spamem inne forum a juz jest tutaj :devil:
tak sie składa ze wiekszosc z nas bywa i tu i tam xd

Jezeli już to do działu REKLAMY bo to porady nie są....nijakie
 BIATA
PUMA jednak udało mi się odkupić ten płyn Daivonex od tej osoby co mi podałaś adres więc wielkie dzieki. A możesz mi powiedzeć jak często Ty się nim smarowałaś? w ilotce niby jest napisane 2 razy dzieńnie. I czy prominie słoneczne nie szkodzą na skóre jak się stosuje ten płyn? bo teraz wiadomo juz słońce coraz częściej wychodzi, a po za tym ja chodze na solarium więc boję się żeby mi nie zaszkodziło.
Awatar użytkownika
 puma
cieszę się, że udało ci się kupić daivonex :) ja smarowałam się nim właśnie dwa razy dziennie, chyba że zapomniałam rano no to raz :D na solarkę też chodzę i nic się nie dzieje, na wszelki wypadek nie smaruję się przed samym opalaniem. mam nadzieję, że na ciebie też ten płyn podziała tak jak na mnie, powodzenia życzę :)
 BIATA
Dzięki :D No ja też mam nadzieje że mi pomorze:) aha to nie ma przeciwskazań wychodzenia na słońca czyli wieczorem posmaruje głowę i na drugi dzień mogę pójśc na solarium nic się nie stanie chodz ten płyn dalej bedzie w skórze głowy, ok i jak weróce znów się posmaruje. Z tą moja głową nie jest aż tak tragicznie no i nie widać aż tak bardzo, gorzej zmartwiona jestem ciałem lato idzie a ja niestety sie nie rozbiorę do stroju kąpielowego :( a tak bym bardzo chciała, kapie sie w tej słomie z owsa na przemian z olejem z pestek winogron już trzeci tydzień i żadnych rezultatów i nadal smaruje się cygnoliną od 2 lat zero odpoczymku ciągle smarowanie i kapanie.
Awatar użytkownika
 Paweł
BIATA pisze:Dzięki :D No ja też mam nadzieje że mi pomorze:) aha to nie ma przeciwskazań wychodzenia na słońca czyli wieczorem posmaruje głowę i na drugi dzień mogę pójśc na solarium nic się nie stanie chodz ten płyn dalej bedzie w skórze głowy [...]
Przed solarium czy jakimkolwiek opalaniem kategorycznie musisz umyć głowę - nie może tam być żadnych maści, bo może dojść do jakichś reakcji maści z promieniami UV.
 BIATA
Aha to muszę umyć głowę przed solarium dzięki Pawle za info, a teraz słonko coraz częściej wychodzi powiedz mi czy mogę normalnie smarowac się rano a potem wyjść na zakupy itp nie będą przeszkadzały promienie słoneczne?
Awatar użytkownika
 Paweł
Właśnie trzeba uważać z wystawianiem się na słońce z posmarowanymi zmianami. Bo maść może wejść w reakcję.

Choć przyznam się bez bicia, że czasem łażę na słońcu posmarowany, ale staram się tego nie robić i przebywać w cieniu.

Raz jeden specyfik wszedł w reakcję u mnie ze słońcem, że momentalnie zaczęło tak piekielnie swędzieć całe ciało mnie, że nie mogłem 3 sekund wytrzymać bez drapania. Coś niesamowitego to było dla mnie i wiedziałem, że to przez słońce w połączeniu z tym środkiem, bo nigdy wcześniej nie miałem takiego objawu, a nastąpił on jak wyszedłem na słońce.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 103