Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.

Podziel się tematem z innymi!

Awatar użytkownika
 henia
Witaj Andrzeju :)
W dn. 18-20 lipca w Twoich okolicach - Toruń, organizowane jest duże spotkanie ludzi "związanych" z ł.
Lipcowe spotkanie odbędzie się w terminie 18-20 lipca w Toruniu. W dniu 18 lipca spotka się z nami dr. n.med. reumatolog Katarzyna Kolossa. Mam nadzieję, że w spotkaniu również udział weżmie i dermatolog. Usilnie nad tym pracuję.
Nasze spotkanie wsparły już w tej chwili swoimi próbkami firmy :

Bandi
Paramedica
Bioderma
Firmom tym ślicznie dziękuję.

Wszystkich chętnych do wzięcia udziału w spotkaniu proszę o kontakt : beata@biedronkowo.info, gg: 10053236, i oczywiście 515 742 899.
To z pewnością nie jest cały plan, pracuję jeszcze nad innymi sprawami, dodatkami. Rozmawiam z firmami, które wezmą być może udział w naszym spotkaniu, lekarzami itd.
Zapraszam bardzo serdecznie
http://forum.biedronkowo.info/viewtopic.php?f=77&t=8107

Zapraszam Cię serdecznie do skorzystania z tej "oferty". Myślę, że nie przegapisz takiej okazji. Pozdrawiam i do zobaczenia :)
 andrea2014
:) no..dziekuje za zaproszenie,to mile i bardzo wartosciowe,ze jest taka osoba,gruoa osob co jest pomocna,edukuje, i wspiera nas wszytkich chorujących... :)

Napewno pojawię sie na tym spotkaniu.. :)
 sam
Cześć!
Miły, kulturalny, 46 lat, 185cm/88kg, rozwiedziony,palący, obecnie walczący z krostami pozna ,,biedronkę '' z Tarnowa lub okolic. Cel towarzyski + przyjaźń, niewykluczony stały związek tel. 535 413 017.
 m83bb
Hej. Szukam dziewczyny z Bielska – Białej lub okolicy (Śląsk, Małopolska). Mam raczej lekką postać łuszczycy. Mam 30 lat.
witam z Krakowa, chciałbym poznać miłą biedronkę :) wiek nieistotny. zapraszam na kawę lub cokolwiek innego.. sam mam łuszczycę i z chęcią spotkam kobietę również chorą na te wspaniałą chorobę..by porozmawiać o swoich problemach, chorobie, ale też by uśmiechnąć się i nie kryć się ze śladami naszego naznaczenia. mam 40 lat. Zapraszam, nie gryzę :) kr37(małpa)o2.pl

Podziel się tematem z innymi!

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12