Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 Seba2801
Szater tez o tym słyszałem... Było głośno jeszcze na początku zimy o tym. Paranoja :annoyed: Większe miasta chcą to wprowadzić "aby mieć pieniądze na usuwanie skutków dużych ilości opadów czy to deszczu czy śniegu". W rzeczywistości miasta te szukają pieniędzy w kieszeni podatnika aby łatać dziury w swoich budżetach...
Awatar użytkownika
 Seba2801
Sam pomysł nie jest zły. Co do tego, że rodzice nie wiedzieli nic - szaleństwo, to akurat neguję. Choć z drugiej strony dobrze, że same 13latki nie wiedziały co to jest - bo wtedy, nie czując presji zajścia w ciążę, pewnie uprawiały by seks do woli i z kim popadnie. Dziwne to czasy nastały, ale taka prawda... Byłem w Szkocji 1,5 roku i zdziwiło mnie to jak dużo małoletnich mam jest na wyspach. Dorabiając sobie wieczorami we włoskiej restauracji poznałem chłopaka (szkota), który miał 21 lat, pokazał mi kiedyś fotografie, na której był on, młoda dziewczyna i dziecko. Jak się okazało to była jego dziewczyna (nie byli po ślubie) i syn, który miał wówczas 7 lat :totalshock: Nie mogłem wyjść z podziwu! Pytałem się go czy nie żartuje? A on mi na to, że to jest normalne w ich stronach :totalshock: A co najlepsze, nie mieszkali razem tylko każde z nich z własnymi rodzicami. Rodzina - trudno ją tak nazwać! W dodatku chwalił się, że łączy ich tylko dziecko. Skoro jest to nagminne zachowanie wśród młodych Brytyjczyków, nie dziwią mnie poczynania rządu.
Awatar użytkownika
 Paweł
Jedno przykuło moją uwagę w tym filmie... Na biegunkę można umrzeć?
Awatar użytkownika
 Seba2801
Biegunka - hmm... :D Pozwólcie, że nie będę ciągnął tego tematu :D Zastanawiam się jak wam leci sobota? Ja o 9 wróciłem ze służby, zjadłem śniadanko i siadłem na chwilkę do kompa aby zajrzeć do was kochani. Jeszcze chwile sobie [cenzura] i muszę zabrać się za sprzątanie mieszkania :crazy: a taaaaaak mi się nie chce! Chyba żaden facet tego nielubi... Ale jak patrze na kurz (a mam czarne meble) i na szyby w oknach to aż mnie coś bierze :P i czas najwyższy coś z tym zrobić, może znajomi wpadną jutro... Albo sąsiadka wpadnie z kawałkiem ciasta (bardzo dba o młodego sąsiada, czasami zastanawiam się czy to nie jest forma inkwizycji xd Bo starsza Pani potrafi być aż nadto przemiła i puka kiedy tylko usłyszy, że jestem w domu :D ) Tak więc dzisiaj mam dzień gospodarczy (tak zwykło się mawiać w wojsku kiedy służba zasadnicza musiała sprzątać na błysk co sobotę całą jednostkę, a zwłaszcza kible hehehe :D pamiętam jak by to dzisiaj było)
PS. Dobrze, że pralka jest, bo pranie trzeba też zrobić... Pranie ręczne tylko wtedy kiedy ręce po naprawach samochodu nie chcą się domyć xd
Awatar użytkownika
 Paweł
Aktualnie robię obchód po forach ;) Trochę to zajmie jeszcze. Później trzeba po węgiel iść ;)

Potem muszę poszukać jakieś zestawienia produktów i kalorii. Może macie coś takiego? :D

No i następnie spróbować skonfigurować nawigację :P Anuż trzeba się czegoś nauczyć.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 18