W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
 BIATA
Witam Was ponownie. Mam prośbe polecilibyście mi jakiś dobry szmpon do mycia głowy?? do tej pory używałam Pharmaceris żel do ciała i skóry głowy bardzo dobry jest ale chciałabym spróbować jednak czegoś innego. Kiedyś używałam dziegciowego POLYTAR ten brązowy ale strasznie mi się wysuszał skórę głowy, miałam po nim taki kask na głowie innych dziegciowych nie używałam więc nie wiem czy po innych też bym tak miała.
Awatar użytkownika
 szater
wiesz ja to wedruje po aptekach i pytam co nowego wyszło i prosze o próbki...chłopaki mają problemy ze skóra głowy a ostatnio i mąż tez,stosujemy żel do mycia głowy i ciała
http://sklep.eris.pl/pharmaceris/pl/ser ... cy-39.html

troszke kosztuje ale jest wydajny i jestem zadowolona z niego,z nowych próbek dostałąm
http://www.doz.pl/apteka/p66125-CutisHe ... yca_200_ml

ale nie stosowałam bo mnie akurat masc konopna szczypie ale wiedziec warto,moze akurat-tylko cena :annoyed:
 BIATA
No tak Krysiu no tak ja też do tej pory ciągle używałam tego z Pharmaceris bardzo dobry ale chciałabym innego w końcu spróbować,może mi ktoś jeszcze jakiś dobry polecić?? mam długie włosy i ciężko je rozczesać oczywiście stosuje odrzywki ale nie o to chodzi że cięzko je rozczesac.Po prostu chciałabym z polecenia jakiś szampon kupić. Uzywałam oststnio szmponu hede& sołders przecwłupieżowego ale nie za bardzo.
 BIATA
Tak takiego używałam i chyba nadal będę, skoro Wy też uważacie że jest najlepsze, jutro muszę się w takim razie udać do apteki szpitalnej.Antonia ja po prostu chciałam coś zmienić żeby w kółko nie używać jednego tylko sama nie wiedziałam na co dlatego WAS zapytałam o zdanie :) nie nie chodziło mi o to żeby mieć piękniejsze włosy tylko żeby skóra głowy dobrze na niego reagowała nie wysuszała się itp...
A może ktoś używał tego szamponu Mineralny Szampon zdrojowy z firmy SULPHUR?? bo znalazłam go gdzieś w internecie.
 BIATA
Plinka no właśnie ja też tak po prostu chce sobie odmienić dzięki za podpowiedz napewno skorzystam :) zbieg okoliczności wczoraj pisałąm o ty szamponie zdrój czy go ktoś miał a dziś poszłam na zakupy do szpitala wewnętrznego a tam patrze jest stoisko z produktami Sulphur i kupiłąm ten szampon, zobaczymy jak się sprawdzi , ale ten co Pinka mi poleciłaś też kupię.
Witam ,
Prośba o pomoc zaczelam stosowanie cocoisem zmiany się zaognily zrobiły się czerwone łuski brak dwa trzy dni swedziało jak by mnie jakiś pchły obsiadly zmiany sie niempowiekszaja ale wychodzą nowe malutkie dobry znak czy zle :( :( od 24 marca zaczynam naświetlania nie wiem jak moja skora będzie wyglądać po lampach czy zacznie znikać powoli i nie będzie śladów jak kiedyś mialam czy miejsca smarowane cocoisem będą bardziej brązowe aż się boje bo nie wiem czego mogę się spodziewać :( :( zaczynam się zalamywac :( :(
Nie wszystkie maści przynoszą od razu spodziewane efekty.
Jeśli jeszcze po jakimś czasie poobserwujesz zmiany na gorsze, to zmień maść na inną. I nie panikuj, z Twojego postu wynika, że sama wbijasz się w stresy, niepotrzebnie.
Pozytywne spojrzenie w przyszłość to lepsze wyniki leczenia.
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 103