W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
http://esentia.pl/Gorvita_Zel_zywokosto ... p35435.htm
http://www.gorvita.com.pl/el_z_ywokostem.html
Świecki............ porównaj obydwa żele i zobacz czym się różnią tak Dora 1000 jak i ja stosowałyśmy ten z gorvity sam bez dodatków i kilka razy dziennie.Drobne wysypki leczy bardzo szybko.
Stosowałam go też na wieloletnie plamy i też podziałał.
Nie twierdze że u ciebie napewno zadziała ale może to wina dodatkowych składników??????????
Z własnego doświadczenia jako alergik wiem że niby to samo a czymś się różni i różnie działa.
Jak wspomniałam jako alergik wybieram produkty dokładniej a o żelu czytałam opinie że te z innych firm działają inaczej.
swiecki45 pisze:Żel też mogę sobie w d... wsadzić.Jak na razie wróciłem do punktu wyjścia.Zacząłem natłuszczać głowę olejem lnianym budwigowym oczywiście po pracy.Na razie łuska mi schodzi na bieżąco ale zaczerwienione zmiany są jakbym się poparzył jak powiedziała koleżanka w pracy.
Co dałeś w zamian tego cocoisu? w sensie czym atakujesz tę Swoją głowę? Co z Daivonexem?
Mam znajomego, który leczy się tylko olejem lnianym. Ostatni coś nic mi nie podesłał, w sensie foto. Aż muszę się sama upomnieć ;)
Z tego co pamiętam Krysiu to jednak nie ten żel stosowałaś,chyba że przeoczyłam posta o tym???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ten zakupilam (po twojej uwadze)jak sie okazało ze żel który otrzymałam w "prezencie" jest nieodpowiedni....niestety ani jeden ani drugi nie spełnia pokładanych w nich nadziei :notguilty:
Czytam fora łuszczycowe ok 2lat i zauważyłam jedno........................................
Mazidłom typu cygnolina,dziękcie daję się co najmniej trzy miesiące na wykazanie jak działają tak samo tabletką
sterydy wiadomo że działają szybko
a od zwykłych maści na naturalnych składnikach wymaga się cudu jak nie w ciągu tygodnia to miesiąca.
Nie wiem może tylko ja mam takie krzywe spojrzenie :D :D :D
Cygnolina, mocznikowe czy salicylowe mogą szczypać a nawet powinny :D :D bo wiadomo że działają a jak coś naturalnego tak samo zadziała to już be :D :D :D :D
Za tanie :) :) :) :) za mało wiarygodne bo lekarze ich nie proponują czy jak???????? :D :D :D :D
Basieńko, to Twoje krzywe spojrzenie to czegoś bardzo mi na proste wygląda. I dasz wiarę, że ono u mnie też się sprawdza: 2-3 miechy, i potem albo do kosza, alboś mój ty :D
Obecnie testuję tę Twoją maść z vit. A ale tę czerwoną, bo taką, ciemniej masie, w aptece wcisnęli :crazy: podleczam skórę po cygusi :)
Niemożliwe żebyś nie znała:
Obrazek
ta to chyba najbardziej popularna :D
Dobrze się sprawdza, ale ja nią nie leczę ł. tylko skórę po leczeniu xd
A jednak jeszcze jej nie miałam a ile ona ma wit A w składzie nie 400mg??????????????????????????
U mnie najpopularniejsza jest ta z niebieskim paskiem
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 20