W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Lewa Noga
http://imageshack.us/photo/my-images/40/lewanoga.jpg/
Prawa Noga
Obrazek
Lewa Ręka Symetrycznie jak i Nogi wygląda ;].
Obrazek
Tu widać jak układam się przed kompem ręczniczki i Smarowanie :D
Na codzień to śliski gościu jestem :P
Prawy Bandzioch :D
Obrazek
Lewy Bandzioch :
Obrazek
Wiek 21 Latek :D
Smarowanie Tradycyjnie :
Natłuszczanie Ciało :
Vit A+D3 2,0
Vit E 2,0
3% Sol. Ac. borow. 10,0
Vaselini Albi
Eucer aa
ad 100,0 <--- Blać zamiast zrobić 400,0 i nawet z tym pomóc żeby 2x w tygodniu nie latać po 4x recepty to i jeszcze drożej i mniej dali łajzy ....
Smarowanie Głowa:
Hydrocortisoni 1,0
Acidi Salicylici 5,0
Vaselini albi
ad 100,0

Biologia :]
W Białymstoku na ul. Wiejska ( Centrum Nowe Miasto )<--Nazwa. Prowadzone są Badania Biologiczne na świnkach laboratoryjnych hihi ( Me Gusta:D ).
Dostałem 2x Tableteczki A i B na rano i wieczorem + zastrzyk 1x co 3 dni badanie trwa ok. 3 miesięcy i na początku nie wiem czy dostaję Placebo czy Lek :D Mam nadzieję że lek iz nadzieją że zadziała jeżdzę na Pobieranie krwi itd :D ( czekolady nie dostaję :( mimo że tej krwi jest sporo ) :D.
Ostatnio zmieniony 1 mar 2012, o 12:16 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: Zrobiłem zdjęcia widoczne na forum. Pierwszego nie mogłem.
witaj karolek, dawno cię nie było :)
super relacja, nawet o cenzurę fotak zadbałeś ;)
mam nadzieję, że dostajesz lek a nie placebo, czego ci życzę. czekamy na dalsze relacje :)
a no dawno praca szukanie pracy latanie po lekarzach :D
Czasu mało ;]
Cenzurka musi być :D
A To jest tak że teraz Dostaję np: Placeba a po tych 3 miesiącach dostanę Lek więc cierpliwie czekam na pierwszą wizytę ;]
Co tam powiedzą ;]
PS.

Ale trochę nie mogę się przyzwyczaić do nowego wyglądu Forum :D
Starsze było lepsiejsze ( musi dla tego że się przyzwyczaiłem :} )
Powodzenia Karolek. Dobrą robotę zrobiłeś zakładając ten Swój temat.
Dopowiedz tylko jeszcze, jaki lek biologiczny testujesz?
a widzisz :D Wiedziałem że o czymś zapomniałem :P
Zastrzyki : Etanercept [(Enbrel)( badz Placebo )] ;]
Tabletki:
To jest badny lek jeszce bez nazwy więc ... :D
raczej te cyferki ni nie dadzą wam :( ;p le proszę :
CP-690,550
Witam,
Ja też jeżdżę do Centrum Nowe Miasto w Białymstoku. Na mnie testują specyfik o nazwie Secukinumab. Badania kliniczne trwają 24 miesiące. Jestem po 3 wlewach w odstepęch dwutygodniowych. Dodatkowo co tydzień upuszczali hektolitry krwi :devil: . Teraz mam czterotygodniową przerwę i od 19 marca zaczynam zastrzyki o ile dobrze pamiętam codziennie. (sama będę musiała sobie robić :D ) Wyzyta późniejjuż tylko co 4 tygodnie, dostanę nową porcję zastrzyków + konsultacja u dermatologa.Też nie wiem co dostaję czy lek czy placebo. Zgodnie z założeniami programu grupa badanych miała wynosić 1600 osób z czego 1/3 dostaje placebo przez 6 m-cy. Po tym czasie wszyscy dostają lek.

Pozdrawiam :)
Jamajka powodzenia :* A mnie właśnie tylko co, krakowianka pytała, jak tam u nas, w sensie w regionie, z lekami biologicznymi? No i odp. jest. Dzięki za wieści :)
hej,
a czy możecie napisać jak trafiliście do centrum nowe miasto?
Który lekarz Was tam skierował i w ogóle.
Czy były/są jakieś specjalne wymagania żeby się tam dostać.
Jaką macie postać łuszczycy (czy kropelkowa w ogóle brana jest pod uwagę)?

Generalnie wszystko.
Dzięki :)