Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
wikiflaa pisze:jak widać moim problemem jest to że brązowe plamy po cygnolinie, którą ostatni raz stosowałam 3 miesiace temu nadal są brązowe, co zrobić aby to zeszło i czy to kiedykolwiek zejdzie tak, ze nie będzie widać?[...]
Dziś się na ten skład natknęłam:
Maść na plamy po cygnolinie

Po zaleczeniu cygnoliną mamy białe plamy z brunatnymi obwódkami. Maść to przyspiesza proces ujednolicenia koloru skóry.

Acidi salicylici 10,0
Sulfuris praecipitati 12,0
Sapo viridis 10,0
Vaselini flavi ad 100,0
M.f.ung.
Za http://biedronkowo.info/index.php/leki- ... linie.html
Basiu i właśnie o taki komentarz mi chodziło, czyli że właściwie kuracja jest jeszcze nie zakończona, a z twojego postu nic nie wynikało, tylko trzeba bylo sie domyślać o co chodzi. Pełno w niej wykrzykników i znaków zapytania, na zasadzie"co autor miał na myśli" interpretacja może być różna :D
Pełno w niej wykrzykników i znaków zapytania, na zasadzie"co autor miał na myśli" interpretacja może być różna
przez Basieńka44 dzisiaj, o 15:06

aczkolwiek są różowe czy te miejsca są już zaleczone?
chodzi ci o to to tylko cytat z jednym znakiem zapytania :D :D i to nie moim
ja tu raczej grzecznie pytam a zamiast odpowiedzi mam krzyk :) :)
Gosiaczek68 pisze:A ten cytat to było pytanie? aha Lepiej jasno zadawac pytania.
A znaki zapytania i wykrzykniki, waliły po oczach nawet jak ich nie było :zipit:
skoro ty je widzisz nawet jak ich nie ma, więc do kogo pytanie też powinien :zipit: :zipit: tzn znaki zapytania bo wykrzykników nie używam może sporadycznie :notguilty: :notguilty: :notguilty:
wklejam ponownie swoja wypowiedz ,moze ponowne przeczytanie wyjasni pewne rzeczy....acha i dziewczyna jest już PO KURACJI DAIVOBETEM.....jakby kto nadal nie doczytał A NIE W TRAKCIE LECZENIA
ten cytat był do tego jak czytasz całość a nie tylko moje posty powinnaś zauważyć :D :D
przez Basieńka44 wczoraj, o 15:06

aczkolwiek są różowe czy te miejsca są już zaleczone?
kończę z mojej strony nie uzyskawszy odpowiedzi :notguilty: :notguilty:
Basieńka44 pisze:kończę z mojej strony nie uzyskawszy odpowiedzi
A od kogo chcesz uzyzkać odpowiedzi, skoro dziewczyna się nie pojawia. Moim zdaniem kuracja jest w trakcie, ale to moje zdanie.

a wykrzykniki to tylko taka metafora xd