Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
Awatar użytkownika
 puma
sylwunia możesz to stosować na zmianę bez obaw :) daj znać czy się sprawdziło, ja jestem zadowolona :)
 sylwunia001
jasne napewno napisze:) a masz cos sprawdzonego na lokcie? bo reszty to nie widac, jeszcze lokcie musze doprowadzic do normalnesgo stanu. ten zel tez moze byc?

pozdrawiam ;)
 Basieńka44
Na łokcie ja polecam epikrem świetnie zmiękcza skórę nawilża i nie swędzi po nim
Awatar użytkownika
 puma
ten żel może też być na łokcie ale ja akurat stosuję maść z aloesem z firmy herbamedicus. jest dość tłusty ale dla mnie skuteczny. albo clobaza, też jest dobra.
 sylwunia001
hej:) smaruje łokcie clobaza. na razie sa strasznie czerwone :surprised: przerazaja mnie. ale chyba zbladna nie?
Awatar użytkownika
 henia
Oprócz natłuszczania/nawilżania co jeszcze stosujesz? w sensie czym się leczysz?
 sylwunia001
hej:) nic..;/ nieraz daivonex, ale wiadomo on drogi jest, oszczedzam:) i zamiarzam kupic ten zel saliderm i cerkosol co puma mi podpowiedziala i tyle;) na lokcie tez chya moze byc.
Awatar użytkownika
 puma
ja na łokcie stosuję tylko maść z aloesem i clobazę, nic więcej. narazie złazi więc jestem zadowolona. w planach mam zakupić coś z dziegciem, kiedyś dobrze na mnie działały, ale narazie jak działa coś innego to nie wydziwiam. daivonex w płynie stosuję tylko na skórę głowy.
 sylwunia001
hej:) a jeszcze mam pytanie, a daivonex - masc mozna stosowac na glowe?
 betka
jeśli chce Ci się potem zmywać... voila! :D
ale przecież jest płyn, po co chcesz się męczyć?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9