Życie z łuszczycą na co dzień, czyli jak radzimy sobie z naszą chorobą w codziennych czynnościach.
Awatar użytkownika
 Paweł
To gratuluję sukcesów w leczeniu :) Tak to już jest, że każde leczenie łuszczycy jest żmudne, ale trzeba być cierpliwym :) Powodzenia w dalszej terapii i wytrwałości życzę :)
 sawa2
dziekuje kochani za mile slowa. Mysle ze powinnam zdawac relacje z tego mojego leczenia bo wiem jak pomocne sa doswiadczenia innych ludzi zmagajacych sie z ta choroba. Gdyby nie forum nigdy bym sie pewnych rzeczy nie dowiedziala. Fajnie ze jestescie!!!!
 sawa2
Nie zapomne))) i nie zniknę . wróce do Was jak moja łuszczyca ups...jak bumerang znaczy ;) zreszta do remisji to jak sami wiecie daleka droga... buziaki!!!
Awatar użytkownika
 stasia
Czesc Wam ,znalazlam ten post podgladajac ze moze znajde cos dla siebie Znowu robi sie mi skura gruba na palcach a co za tym idzie i bedzie pekac ,bronie sie ,smaruje wszystkim czym sie da ale to na nic ,bo ta pani L... jest okropnie uparta i nie poddaje sie ,Wiecie nie probowalam tej masci Nagietkowej musze isc do apteki i kupic bo ta z wit A mi nie pomaga smaruje oliwka z oliwek bo ktos mi poradzil kremami do rak i to waszystko psu na bude tz nie powieksza sie ale i nie zchodzi ,nie wiem sprobuje jeszcze ten nagietek moze zadziala ?Zanim pojde do Dermatolog tj 23 sty to bede cale lapy i stopy miec spekane jak sama nie zadzialam a nic mi pani doktor nie dal ostatnio bo bylo dobrze tz dala mi ta biala robiona masc ale ona na dlonie nie dziala predzej na cialo ,szkoda nia paprac .Pozdrawiam . Zycze pozbycia sie tej pani L.. na caly 2012 rok i jeszcze pare lat dluzej Stasia.
Awatar użytkownika
 szater
Masc z Vit A nie pomaga? toż to panaceum na wszystko...az dziwne :notguilty:
Stasiu zdaje sobie sprawe ze tam gdzie jestes niekoniecznie mozna dostac nasze "polskie "specyfiki ale moze popróbuj zdobyc cos takiego :

http://www.dermesa.pl/pl/483.html

duzo dobrego słyszałam o tym płynie...moze akurat sie sprawdzi u ciebie :D