- 18 maja 2011, o 15:23
Paweł nie moge napisac prywatnej wiadomosci....a i ludkowie inni mi juz na inne adresy kontaktowe dawali znac że cosik jest nie tak...teraz jeszcze Yans ma problem chciałam sama odpisac i też wyswietla mi sie jego ostatni post a nie pusta stronka do pisania wiadomosci...namieszałam ale....sam zobacz bo ja laik 
Dopisuje bo chyba rozkminiłam sprawe...aby napisac wiadomosc do kogos trzeba wejsc na swój panel wiadomosci i wybrac "napisz wiadomosc"...myslałam ze skrótowo mozna to zrobic klikajac w ikonke WP pod postem wybranej osoby...czy dobrze rozumuje? jeszcze tylko prosze o wyjasnienie do czego w takim razie służa te ikonki?.......sorki ze tak wypytuje ale ja samouk jestem....plisss
(chodzi mi o te po lewej stronie za "profil")

Dopisuje bo chyba rozkminiłam sprawe...aby napisac wiadomosc do kogos trzeba wejsc na swój panel wiadomosci i wybrac "napisz wiadomosc"...myslałam ze skrótowo mozna to zrobic klikajac w ikonke WP pod postem wybranej osoby...czy dobrze rozumuje? jeszcze tylko prosze o wyjasnienie do czego w takim razie służa te ikonki?.......sorki ze tak wypytuje ale ja samouk jestem....plisss