Tu pisz wszelkie sugestie, uwagi, skargi, zażalenia oraz błędy i trudności dotyczące forum oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 szater
Paweł nie moge napisac prywatnej wiadomosci....a i ludkowie inni mi juz na inne adresy kontaktowe dawali znac że cosik jest nie tak...teraz jeszcze Yans ma problem chciałam sama odpisac i też wyswietla mi sie jego ostatni post a nie pusta stronka do pisania wiadomosci...namieszałam ale....sam zobacz bo ja laik :*

Dopisuje bo chyba rozkminiłam sprawe...aby napisac wiadomosc do kogos trzeba wejsc na swój panel wiadomosci i wybrac "napisz wiadomosc"...myslałam ze skrótowo mozna to zrobic klikajac w ikonke WP pod postem wybranej osoby...czy dobrze rozumuje? jeszcze tylko prosze o wyjasnienie do czego w takim razie służa te ikonki?.......sorki ze tak wypytuje ale ja samouk jestem....plisss :*(chodzi mi o te po lewej stronie za "profil")
Awatar użytkownika
 Paweł
Wszystko jest w porządku. Tym przyciskiem PM/PW można także wysyłać wiadomości do konkretnych osób. Różnica polega na tym, że klikając na ten przycisk przy konkretnym poście jest on cytowany we wiadomości - jako, że wysyłana wiadomość dotyczy tego postu (takie jest założenie tego przycisku przy każdym poście). Oczywiście można usunąć ten zacytowany post i napisać wiadomość bez niego.
Awatar użytkownika
 szater
Bohu jestes wielki...dzieki ci :*
co ja biedny żuczek bez ciebie bym zrobiła :ill:
Awatar użytkownika
 puma
eee tam, do mnie pisałaś i doleciało, to znaczy, że dajesz radę :*
Awatar użytkownika
 szater
Puma siostro...facetom a jeszcze szefom i do tego młodszym....trza słodzic....czasem :D
 kamalia
Chyba jest problem z wiadomościami prywatnymi. Od 2 dni wiadomości "wiszą" w folderze Do Wysłania, wygląda na to, że nie docierają do adresata.
Awatar użytkownika
 StainMan
Też tak myślałem. Wiadomość znajduje się w "Do wysłania", dopóki adresat jej nie odbierze. Po przeczytaniu "priva" zostaje przeniesiona do "Wysłane". :crazy: