Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
Czy mam rozumieć, że nie jesteś w stanie zapłacić 500 zł plus przesyłka za coś co w znaczący sposób pomoże Ci w walce z chorobą?
kochanieńka tyle to ja mam na cały miesiąc renty na ten przykład :D :D więc sądzisz że 500 zł to ot tak pstryk i już jest pod szczytną nazwą "No bo zdrowie najważniejsze" xd xd xd
po to żeby w znaczący sposób ograniczyć zmiany xd xd super propozycja :D :D
kate28 pisze:Czy mam rozumieć, że nie jesteś w stanie zapłacić 500 zł plus przesyłka za coś co w znaczący sposób pomoże Ci w walce z chorobą? Zaoferowałam Ci wysłanie całego kompletu kosmetyków, ponieważ próbek nie posiadam, napisałam, że ocenę ich skuteczności pozostawiam Tobie i jeśli TY uznasz, że one CI pomogły i są warte swojej ceny to za nie zapłacisz bo przecież obie chcemy tego samego-żeby one Ci pomogły. Nie wiem w takim razie czego szukasz i oczekujesz?
Czy możesz wyjaśnić co to znaczy w "znaczący sposób" pomóc w walce z chorobą?
Bardzo serdecznie dziękuję za troskę...podobnie jak Basia mam 577zł renty...a łuszczyca to niestety tylko dodatek do moich chorób,chociażby stawówka-łuszczycowe zapalenie stawów....super ze Twoja siostra moze liczyc na twoja pomoc,ja niestety ale nie jestem w stanie wygospodarowac 500zł na dermokosmetyki.Nie dziw sie nam ze jestesmy tak najeżone...wszyscy którzy tylko mogą żeruja na naszej chorobie,a łuszczyca to nie tylko choroba ciała,z wiekiem atakuje inne narządy...dlatego liczymy każdy grosz zanim go wydamy...bo u nas to niestety jedna tubka nie wystarczy....łuszczyce mamy na całe życie....pozdrawiam serdecznie :notguilty:
Do powyższego postu dodam jeszcze, że nie wszyscy jesteśmy nastawieni za wszelką cenę desperacko podleczać łuszczycę dermokosmetykami. Nauczyliśmy się z nią żyć i nauczyliśmy się zwalczać ją własnymi sposobami, taniej i skuteczniej niż
to proponują firmy, które chcą zarobić na naszej chorobie.
Po to tutaj opisujemy własne doświadczenia z lekami, by inni wyciągali wnioski z naszych błędów i doświadczeń, nie dając się naciągać na mało skuteczne, lecz za to bardzo drogie dermokosmetyki. Młodych i zrozpaczonych chorobą jest łatwo omamić, tym bardziej, że wielu dystrybutorów stosuje wszelkie chwyty by sprzedać produkt, łącznie z opisami chorób swoich bliskich i ich cudownym wyleczeniem.
Cóż mogę więcej zaoferować, skoro nauczyliście się z nią żyć i leczyć domowymi sposobami. Lecznicze działanie Blue Lagoony potwierdzone jest przez islandzkich dermatologów. Tak jak pisałam wcześniej są organizowane tygodniowe kuracje na Blue Lagoonie dla chorych na łuszczycę. Jak wiemy jest to choroba nieuleczalna i nie da się jej pozbyć, co do skuteczności to tak jak pisałam wcześniej, ich działanie jest opisane na przykładzie mojej siostry. Niestety dla nas ze względu na kursy walut, cena kosmetyków się zmieniła , podrożały tak jak wszystko w Islandii. Jeśli zdecydujesz ze warto zaleczyć łuszczyce za 630zł, ja wciąż jestem wstanie Ci zaufać i pozostawić ocenę wartości TOBIE.
kate28 za bardzo nalegasz skoro to jest takie dobre i pomaga twojej siostrze to dlaczego chcesz sprzedać ? jesteś za bardzo nachalna i próbujesz na siłę ludziom towar wcisnąć bo jeżeli byś naprawdę chciała ludziom pomóc to byś zaproponowała a nie na siłę wciskała
Doti wiesz co? Twój post po prostu odebrał mi mowę. Wynika z niego, że skoro kosmetyki niesamowicie pomagają mojej siostrze to powinnam je schować i zatrzymać tylko dla niej i nikomu nic nie mówić ani nie oferować, tak? w czym jestem taka nachalna? w tym, że wiedząc o ich świetnych właściwościach, że one naprawdę działają zaproponowałam jednej osobie, że wyślę jej kosmetyki warte ponad 600 zł i ja pokrywam wszystkie koszty? w tym jestem nachalna?
w tym, że wiedząc o ich świetnych właściwościach, że one naprawdę działają zaproponowałam jednej osobie, że wyślę jej kosmetyki warte ponad 600 zł i ja pokrywam wszystkie koszty? w tym jestem nachalna?
Tzn.że proponujesz szater te kosmetyki za darmo??????????? :D :D :D :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8