Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
kate28 ja nie jestem złosliwa,nie jestem tez panem....gdybys pofatygowała sie i poczytała odrobine forum to moze wszystko potoczyło by sie inaczej.Łuszczyca to naprawde poważna choroba,wiekszosc leków nie jest refundowana ,na naszą skóre stosujemy DERMOKOSMETYKI,wielu chce zbic swój własny interes na naszej ogromnej potrzebie zaleczenia....jak widzisz bronimy sie dzielnie i staramy sie jak tylko mozemy uchronic kieszenie naszych kolegów i kolezanek przed penetracją takich własnie "reklamujących od serca....sprzedawców.Firmy ,które mają naprawde na uwadze pomoc naszej skórze... opisują swoje produkty na forum,przedstawiaja w sposób jasny i zrozumiały dla wszystkich,dyskutują z nami i.....ofiarowuja próbki...abysmy mogli wypróbowac....pomysl o tym...jezeli zdecydujesz sie nadal reklamowac te wspaniałe produkty i jestes pewna ich mocy...ja chetnie poeksperymentuje:cały przebieg leczenia potwierdze zdjęciami i opisze...więc jak?próbujemy?oczywiscie mozesz sie zastanowic....jestem tu od lat...łatwo mnie znalesc.Pozdrawiam.Krysia xd
Tylko, że ja nie jestem żadną firmą, rozumiesz? Te kosmetyki wypróbowałam na mojej siostrze, dlatego dałam ogłoszenie na forum, bo chciałam po prostu pomóc, może ktoś by się zainteresował, nie wiem, możesz np kupić sam szampon może na początek? Mojej siostrze nic nie pomagało tylko te kosmetyki właśnie, na razie używa tylko tego. Znam przypadek chłopaka z Polski, który był w Islandii, skorzystał z kąpieli w Blue Lagoonie i jemu też pomogło, a skoro moja siostra nie może wykąpać się w Blue Lagoonie a są dostępne kosmetyki Blue Lagoon więc je kupiłam i naprawdę jej to pomogło. Ja nie miałam zamiaru naciągać ludzi na to i oszukiwać. Wiem, że one dużo bardzo kosztują, ale moja mama wydała dużo więcej pieniędzy na maści i wizyty u dermatologów niż te kosmetyki razem wzięte. A kosmetyki od dermatologów nie różniły się niczym od siebie. Zawsze podobny skład. Nie wiem co mogę więcej napisać. Składniki to po prostu minerały z wody geotermalnej błękitna laguna
kate28 pisze:Tylko, że ja nie jestem żadną firmą, rozumiesz?
Nie rozumiem, ale się staram ;)
kate28 pisze: A kosmetyki od dermatologów nie różniły się niczym od siebie. Zawsze podobny skład. Nie wiem co mogę więcej napisać. Składniki to po prostu minerały z wody geotermalnej błękitna laguna
Jak można mieć zaufanie do dermatologów nie znających się na kosmetykach? Dobrze, że sama zajęłaś się leczeniem siostry, przynajmniej jej pomogłaś. I tu na forum od razu się chętni znajdują na te kosmetyki. :D
Tylko, że ja nie jestem żadną firmą, rozumiesz? Te kosmetyki wypróbowałam na mojej siostrze, dlatego dałam ogłoszenie na forum, bo chciałam po prostu pomóc, może ktoś by się zainteresował, nie wiem, możesz np kupić sam szampon może na początek?
Twój opis brzmi jak reklama jednak :)
jeśli pomogłaś nimi siostrze i chciałaś pomóc chorym tutaj na forum trza było opisać troszkę inaczej :)
np.jaką siostra ma łuszczyce ile choruje i czym się leczyła a nie tak jak napisałaś :)
szarter
Przemyślałam to sobie i jestem zadowolona z Twojej propozycji. Jeśli kosmetyki pomogą Ci i okażą się warte swojej ceny to wtedy za nie zapłacisz, zgoda? Oczywiście także niecierpliwie będę czekała na efekty. Pozdrawiam i czekam na Twoje dane do wysyłki.
Moze wyjasnie dokładnie:
testowac na sobie owszem i moge,opisywac dokładnie terapie,wraz z sesja zdęciowa i owszem ,potwierdzenie skutecznosci ,uzyskania większej czy mniejszej poprawy tez nie ma sprawy,uwiarygodnienie prosze bardzo ale.....zadnej firmie nie płaciłam za otrzymane produkty a przetestowałam troszke,uczciwosc nie pozwoliłaby mi ciebie okłamac a skutecznosc ewentualna owych preparatów skutkowała by koniecznoscią zapłaty...a na taki wydatek niestety mnie nie stac.......dziwna sprawa nie jestes firmą czy jednak jestes dystrybutorem ,który najnormalniej w swiecie chce sprzedac produkt :surprised: czasem szczerosc bardziej popłaca....acha i jeszcze jedno skóra nasza odtwarza sie bardzo szybko i...uodparnia sie na wszystko na leczenie,masci i na dermokosmetyki...siostrze( o ile istnieje) zycze zdrowia...
Nie jestem firmą. Widzę, że zaszło tu wielkie nieporozumienie. Ja chcę Wam pomóc w tej strasznej chorobie a Wy uważacie mnie za kogoś kto próbuje wyłudzić od Was pieniądze. Przykro mi z powodu, że nie wierzysz, że mam siostrę, otóż tak, siostra istnieje, ma 11 lat, na imię Asia oraz łuszczycę pospolitą, wywołaną stresem po śmierci taty w 2012 r.
Czy mam rozumieć, że nie jesteś w stanie zapłacić 500 zł plus przesyłka za coś co w znaczący sposób pomoże Ci w walce z chorobą? Zaoferowałam Ci wysłanie całego kompletu kosmetyków, ponieważ próbek nie posiadam, napisałam, że ocenę ich skuteczności pozostawiam Tobie i jeśli TY uznasz, że one CI pomogły i są warte swojej ceny to za nie zapłacisz bo przecież obie chcemy tego samego-żeby one Ci pomogły. Nie wiem w takim razie czego szukasz i oczekujesz?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8