- 18 cze 2012, o 21:44
Dziewczyny, dzis zamowilam exorex lotion stronke podalam gdzie zamowilam w watku ""exorix"" jestem po zeskrobinach mykologicznych ze zmian na rece wew. i stopie wew. oraz nie wiem ale i z paznokcia bo zobaczyla pod paznokciem luski...????
Wynik na niecaly miesiac, pytala mi sie czy nie przyjmowalam lekow na depresje z weglanem LITU!! odp. nie, bo te leki z litem moga zaostrzyc i"" wysiac"" mi L.Podp.rowniez abym przez 3 tyg. brala zwiekszone syplementy z wit A/retinoidy/ i powiedziala ze bez wyniku tego badania okresla moja L na skrot PPP/pusttulosis palmoplantaris/ czyli zapalenie krostkowe dloni i stop.
Zalecila dziegcie, kortykosteroidy i fototerapia.
Ja dzis wzielam z apteki masc robiona z cyg.00,5 hygrocort.2.0
wazel i linomag jest to b.niskia dawka jak dla mnie stazystki z L, wiec nie wiem:
-czy czekac na exorex jak przysla, czy smarowac ta mascia w/w????? HELP!!
Wynik na niecaly miesiac, pytala mi sie czy nie przyjmowalam lekow na depresje z weglanem LITU!! odp. nie, bo te leki z litem moga zaostrzyc i"" wysiac"" mi L.Podp.rowniez abym przez 3 tyg. brala zwiekszone syplementy z wit A/retinoidy/ i powiedziala ze bez wyniku tego badania okresla moja L na skrot PPP/pusttulosis palmoplantaris/ czyli zapalenie krostkowe dloni i stop.
Zalecila dziegcie, kortykosteroidy i fototerapia.
Ja dzis wzielam z apteki masc robiona z cyg.00,5 hygrocort.2.0
wazel i linomag jest to b.niskia dawka jak dla mnie stazystki z L, wiec nie wiem:
-czy czekac na exorex jak przysla, czy smarowac ta mascia w/w????? HELP!!
Byc kochanym i kochac innych