Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 antonia
konkret pisze:Antoniu to pytanie było do Jagi. Nie potrafię cytować na tablecie tego co ktoś napisał i stad nieporozumienie... Może ktoś powie jak to robić?
Przepraszam, nie zwróciłam uwagi. :) :)
Jak wejdziesz w odpowiedz, to poniżej masz posty z opcją cytuj, klikasz i masz tekst skopiowany w całości, który możesz korygować w/g potrzeb poprzez wycinanie tekstu.
Potem masz podgląd na to co napisałeś. Zanim wyślesz, możesz dowolną ilość razy korygować. Powodzenia :D
 Basieńka44
konkret pisze: Ja Basiu również nie miałem nigdy anginy. Nie u wszystkich wysyp poprzedza infekcja. Ale zdarza się dość często, że łuszczyca czy też choroby reumatyczne atakują niedługo po przebytej chorobie. Nie tylko anginie.
Pokusiła bym się o stwierdzenie że raczej po lekach na dane schorzenie a nie po chorobie :P
 Jaga
Powróciłam po świątecznych wzlotach i kosmetycznych upadkach.
Wiedzy swojej nie pogłębiłam, wciąż jestem upstrzona kropeczkami i tak szczerze mówiąc...nie mam już mocy żeby z nimi walczyć :)

W odpowiedzi na wyżej zadane pytanie - na anginę chorowałam bardzo często będąc dzieckiem. W wieku dorosłym nie trafiała mi się w zasadzie wcale aż do tego felernego razu. Tym razem chorowałam dobrze ponad dwa tygodnie. Dwa razy szamani zmieniali mi antybiotyki. W końcu przeszło. Kropki wysypały się pod koniec choroby. I tak są ze mną cały czas :)
Z dłoni i przedramion zniknęły zostawiając po sobie małe różowe plamki. Brzuch i nogi wyglądają u mnie najgorzej. Dobrze, że teraz zima mogę się kryć pod czarnymi rajstopami.Obawiam się zbliżającej się wiosny i lata. Wciąż liczę po cichu, że jak samo przyszło tak samo zniknie i może już wcale nie wróci :)