Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
Awatar użytkownika
 henia
Jaga nie znam tego Twojego Lubina ale popytam tu i tam.

Ważni ci lekarze są szczególnie u tych małych szkrabów, i szczególnie jak tych chorób więcej się zbierze, w tych małych ciałkach.
W leczeniu ł. czasem dobrze jest pogadać z kimś, kto walczy z takim samym problemem. Może zerknij jeszcze na ten wątek http://luszczyca.info/viewtopic.php?t=1480 tam walka rówieśnicy Twojej Celinki. Jeżeli chciałabyś pogadać z założycielką tematu, służę namiarami. Na pewno znajdziesz tam pomoc, dziewczyny nadal walczą. Też czekają na wiosnę i słoneczko. Buziaki przesyłam :*
Awatar użytkownika
 jagna25
Henia dzięki, bo ja już obdzwoniłam wszystkie przychodnie byłam u 5 lekarzy, wszyscy mówią że to alergia, a mam przecież potwierdzona chorobę przez szpital kliniczny i wyniki, że u nas alergii pokarmowych brak
Ok moje dziecko dziś ma kaszel i katar, na dodatek rozpulchnione gardło, na 1000% angina, tylko teraz pytanie czy od łuszczycy czy alergii. Ona ma bardzo powiązaną łuszczycę z anginą. Zaczyna się od wysiewu a później anginka albo odwrotnie :angry: Pewnie skończy się na zastrzykach :( ;(
Awatar użytkownika
 szater
Jagna sorki przeczytałam LUblin...a tu taka niespodzianka....niestety ale nic tam w tym (jak wy to mówicie: w dupie czy w dupiu :oh: to odnosnie odmiany nazwy miasta przez obcych) w LUBINIE nie znajdziesz,koniecznie musisz jezdzic do Wrocka.Kiedys u nas była super mpomoc-był oddział dermatologiczny ze wspanialym zespołem lekarzy,niestety juz go nie ma.W zielonej najlepsi to :MIRECKA,ZBIERSKA,KRAWCZAK i KRÓL.chwala tez JANIAKA.Moze tu popróbuj,zawsze to blizej jak do LUBLINA ;)
Pozdrawiam :*
Awatar użytkownika
 jagna25
My jeździliśmy do Międzyrzecza :oh: do Korcz-kołataj, ale poszukam w Zielonej. Masz jakieś namiary, adres nr tel. do któregoś z tych lekarzy??