Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Faktycznie posty sie resetuja po jakimś czasie a znaczek jest, już wiem po czym rozpoznać że przeczytane, a reszta w porządku, sie przyzwyczaje :D
Awatar użytkownika
 Paweł
Ten znaczek jest bardzo przydatny, bo przenosi do tych postów, które nie były jeszcze czytane w danym wątku. Tak że nie trzeba szukać nieprzeczytanych postów w danym wątku.
Awatar użytkownika
 Paweł
Rozjaśniłem dodatkowo ikonki forów i tematów, w których są nieprzeczytane posty - powinno być bardziej widoczne teraz.
Awatar użytkownika
 Paweł
Od razu napiszę w tym wątku, aby nie tworzyć następnego.

Zapewne zauważyliście, że jest nowy dział na forum. W dziale tym piszemy o konkretnych przypadkach. Czyli porady dla konkretnej osoby (różne: konwencjonalne i tradycyjne - nie ma tu ograniczeń).

Dział ten powstał, aby nie zaśmiecać innych działów. Zauważyłem, że często jest tak, że porady i pytania są z dużego zakresu i staje się taki temat wielowątkowy. Jednak ma jeden punkt zaczepienia - dotyczy leczenia jednej osoby (konkretnego przypadku).

Tak że to jest dobre miejsce, jeśli ktoś nie ogarnia wszystkich tematów i pyta o różne rzeczy. Z resztą jak zerkniecie w ten dział to będziecie wiedzieć o co chodzi. Tematy konkretnych osób przeniosłem już do tego działu.

Kolejna rzecz to czystki na forum. Jest masa użytkowników, którzy nie napisali ani jednego postu. Takie konta zostaną usunięte - wynika to z tego, że prawie wszystkie z tych kont to konta botów. Jednak jeśli ktoś faktycznie chce korzystać z forum, a jeszcze nie napisał żadnego postu to niech to zrobi w najbliższym czasie. Nieaktywne konta usunę za tydzień w piątek.
Awatar użytkownika
 szater
Pawle mój drogi...pojawiłam sie najszybciej jak sie dało :crazy: prosto ze szpitala na forum....twoja info na poczcie mnie pogoniła do natychmiastowego zameldowania sie na forum :D

nie mam pojecia jak to wszystko ogarne,zmian tyle a ja juz nie taka młoda i bystra :notguilty:
gdyby jeszcze te zmiany sukcesywnie wchodziły a tu......matko nie moge poznac forumka....gdyby cos nie tak to licze na wsparcie i pomoc :*
Awatar użytkownika
 Shamhat
Bardzo ładnie :)
Paweł wystraszyłam się, że mnie usuniesz :minishock: i postanowiłam się zameldować :)
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Spokojnie ;) Nikogo kto napisał choć 1 post nie usunę :) Wiadomość ta poszła do wszystkich forumowiczów, bo nie mam możliwości filtrowania w tym wypadku odbiorców wiadomości.

A mój apel działa ;) W końcu pierwsze posty piszą osoby, które zarejestrowały się dawno temu, nawet w 2010 roku ;)

Krysiu - forum jest to samo pod względem funkcji - tylko wygląd nieco inny :) Tak że powinnaś bez problemu sobie poradzić :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Czystki na forum skończone. Usunięto 343 nieaktywnych użytkowników (w tym boty).

Ponadto - zmieniłem system zabezpieczeń na forum (przez poprzedni 2 boty przedarły się).
Awatar użytkownika
 szater
Paweł a mozesz zaznaczac na czerwono nowe wiadomosci PW? :notguilty:
Loguje sie automatycznie,nie przegladam pierwszej strony ani tych info po lewwj stronie i ...czasem przegapiam :*
Awatar użytkownika
 Paweł
Tak się zastanawiałem czy to zmienić, ale mi się nie chciało, bo tego poszukać muszę. Ale skoro jest to przydatne to zmienię - osobiście też mi to pomagało, dlatego w starym motywie graficznym zmieniłem to.