- 29 lut 2012, o 09:32
Powiem szczerze powaliło mnie na kolana twoje proponowane leczenie:MTX to chemia w czystej postaci-powinno sie zaczac stosowac od niskich dawek(przynajmniej 7,5mg)przez okres przynajmniej miesiaca,dawki zwieksza sie ale....po dłuzszym leczeniu,sprawdzeniu jak działa MTX na twój organizm,jak reaguje morfologia i cale ciało.Jestem ciekawa twoich odczuc w momencie podania pierwszy raz MTX 10mg,podanie po tygodniu 15mg a po dwóch 20mg to mistrzostwo swiata.Bede czekała niecierpliwie na twoje wrazenia.Mam nadzieje ze twoj zdrowy organizm,młody i silny da rade.Zasada leczenia łzs jest prosta i podstawa jest CZAS a nie szybkosc...panu lekarzowi pomyliło sie łzs z angina-chyba.Jest duzo fajniejszych srodków niż MTX ale niestety dla nas poza zasiegiem.Zastrzyki które otrzymujesz to też NLPZ tyle ze w iniekcji,ja takich przez okres 16 dni przyjęłam od cho...y.Niby staraja sie aby odciazyc na jakis czas żoładek i watrobe ale posladki...matko i córko.To sa zastrzyki oleiste-ciezko sie wchłaniaja i pozostawiaja zrosty,dlatego musisz rozmasowywac i....nagrzewac suszarką.Zycze zdrowia i czekam na relacje