Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 Paweł
Obecnie trwają prace nad przebudową portalu luszczyce.pl. Stan ten potrwa w zależności od tego jak szybko się z tym uwinę. Za wszelkie utrudnienia w korzystaniu serwisu przepraszam. Chciałbym także poinformować, że w drugiej fazie będzie przebudowane i aktualizowane forum.
Awatar użytkownika
 Paweł
Jak widzicie teraz forum jest w trakcie przebudowy. Powinno wszystko działać. W razie błędów i problemów proszę pisać do mnie.
Czyli uczymy sie nowego forum, jest na pewno inaczej. xd
Awatar użytkownika
 Paweł
Uczymy to za dużo powiedziane. Forum jest cały czas na tym samym silniku, więc wszelkie funkcje są analogiczne jak poprzednio. Tylko wygląd jest zmieniony. Powód zmiany szablonu forum: ujednolicić wygląd forum z serwisem głównym. Teraz cały portal jest bardziej spójny.
Awatar użytkownika
 henia
Ja tak jak Gosia zawijam rękawy i biorę się do nauki :D Zauważyłam, ze tych zmian za wiele nie ma. Ale ja wzrokowiec, muszę przywyknąć. Na bank działa PW, resztę ogarniam :)
A ja tak mam małą sugestie nie da sie tego zielonego w tematach postów zaostrzyć czyli przyciemnic, bo mi coś sie zlewa z całością i jakoś takie wypłowiałe wszystko. :(

I jeszce nowe posty po przeczytaniu nie odhaczają sie jako przeczytane tylko widnieja jako nowe, czy tak musi byc czy ja juz nie widze gdzie to mozna zmienić i czy można? :surprised:
Awatar użytkownika
 Paweł
Tak, myślałem, że może być z tym mały problem ;) W poprzednim szablonie też wyostrzyłem nowe posty.

Faktycznie trochę, się zlewa, ale u mnie na stronie głównej. Na stronach w kategoriach jest już ok, bo tam jest dodatkowy znaczek.

Po za tym po lewej stronie jest w Menu Forum odnośnik "Nowe posty" - tam są wszystkie tematy z nowymi postami. Pewnie o tą część Ci chodziło, że po przeczytaniu widnieją jako nowe. Bo faktycznie po przeczytaniu są dalej dostępne w tym menu. Ale one się po jakimś czasie resetują i te, które zostały odczytane znikają i pojawiają się nowe - ja bynajmniej co dziennie mam tam nowe posty ;)

Nowe posty możesz też rozpoznać po takim znaczku przy temacie, po którego kliknięciu przejdziesz do pierwszego nieprzeczytanego postu w danym wątku:
Załączniki
2012-02-21_1124.png
Nowe posty oznaczone są też dodatkowym znaczkiem.
2012-02-21_1124.png (58.12KiB)Przejrzano 1353 razy
U mnie też się resetują
i nowa forma dla mnie za jasna myślę ze jednak się przyzwyczaję :)