Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
Awatar użytkownika
 henia
Su, oby na tej Waszej drodze, było jak najmniej zakrętów, czy górek. Kciuki trzymam. Powodzenia :*
Awatar użytkownika
 henia
Nie są to dobre wieści, fakt. Ale to też nie koniec świata. Trzeba maziać, i trwać w nadziej, że będzie to łagodny typ tej @. Powodzenia
Awatar użytkownika
 Suse83
Mam nadzieję że to łagodna wersja. Ma tych plamek dość sporo ale zobaczymy jak będzie na leki reagować i na maści
Awatar użytkownika
 Gosiaczek68
Su przykre są te twoje informacje, ale trzeba byc dobrej myśli i walczyć. Napisz co zaaplikował dermatolog ;)
Awatar użytkownika
 Suse83
Staram się być.
Co jej przepisał maść robioną na 1 h do trzymania, witaminę A, folik, zyrtec, elocom, i maść na literę A ale nie wiem dokładnie bo jest z nią u dziadków więc ewentualnie dopiszę to następnym razem. I ta gotowa maść tylko na dłonie.
Awatar użytkownika
 Suse83
Wiecie co no normalnie oszaleć można
wczoraj Olka wraca prawie ze łzami w oczach z przedszkola i mówi mi "mamo bo Panie mnie cały czas oglądają *te plamki"
poszłam zrobić aferę kulturalną bo dziecko stało obok zwróciłam uwagę Panią, że przykrość dziecku sprawiają to się dowiedziałam "
ale Pani coś z tym robi przecież to zaraźliwe jest"
normalnie nic tylko wieszać na drzewach
Wiecie co miałam nadzieje że od moich gówniarskich lat coś się tam w świadomości ludzi zmieniło a tu normalnie zaścianek
A ja wiem jak to w dziecku siedzi sama się dowiedziałam będąc w podstawówce od dyrektora szkoły pana pseudo biologa że łuszczyca jest chorobą odzwierzęcą 2 lata się zemnie dzieci śmiały
No a normalnie nie mogę AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 euterpe
Tragedia. Mam nadzieję, że interweniowałaś u dyrektora i coś z tym zrobiłaś. Łuszczyca to nie tragedia, tragedią jest to jak na nią reagują inni!
Awatar użytkownika
 puma
matko! ja bym tego tak nie zostawiła, dziecko nauczyłoby się przy mnie wielu brzydkich słów rzucanych pod adresem tych pań...tragedia :oh: :oh: :oh:
Awatar użytkownika
 Suse83
No cóż interwencji u dyrekcji nie było ponieważ dyrekcja przedszkola to dyrekcja szkoły do której Olka pójdzie,
dziecko nauczyło się, że jak ją będą próbować oglądać to ma powiedzieć że nie jest małpą w cyrku
Aczkolwiek jeśli zgłosi mi coś takiego po tej żółtej kartce dla Pań to pierniczę i skończy się to bez sentymentów u dyrektorki.
Panią nic nie usprawiedliwia bo zaświadczenie dostały że dziecko nie ma nic zaraźliwego i szukanie to odbieram jako wścibstwo.
Kocham wioskowe szkoły i przedszkola naprawdę wrr