Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
Awatar użytkownika
 marta_z-j
Jamajka pisze:Witam,

Co do Clobexu to można go kupić bez recepty.
to widać zależy od nie wiem czego, bo mi bez recepty nie sprzedali i musiałam rodzinnego prosić o wypisanie
Awatar użytkownika
 Jamajka
Od czego zależy nie mam bladego pojęcia. Zdarzyło mi się kupić dwukrotnie bez recepty. Za pierwszym razem zdziwiłam się, że sprzedają bez recepty, a za drugim poszłam na żywioł i wysłałam męża i też mu sprzedali. Były to dwie różne apteki. Za każdym razem szampon sprzedawał właściciel.

Pozdrawiam. :)
Awatar użytkownika
 puma
ja z zakupem sterydów w mojej mieścinie nie mam żadnych problemów, na jakieś 10 aptek odmówiła mi jedna. kiedyś wysłałam męża w rejs po aptekach w listą sterydów na kartce to przyniósł mi zapas na jakieś dwa lata :D
 Basieńka44
To u mnie nie zdarzyło mi się kupić sterydów bez recepty :D :D :D
 euterpe
Ja kiedyś wysłałem mamę po diprosalic. Powiedziała, że mi się skończyło a muszę kontynuować terapię i sprzedali.
Awatar użytkownika
 Paweł
To ja też dorzucę, że przez długi czas kupowałem Diprosalic bez recepty ;) Nie chciało mi się chodzić do dermatologa po receptę, a w aptece zawsze można było się dogadać ;)
Awatar użytkownika
 marta_z-j
próbował ktoś linomag płyn na głowę stosować? wczoraj kupiłam i zamierzam potestować
 euterpe
Linomag pielęgnuje więc można używać bez obaw ale na spektakularne efekty bym nie liczył. Tak samo można stosować oliwkę bambino.
Awatar użytkownika
 marta_z-j
stosuję Lenartowicza i Daivonex a to tyko dodatkowo chcę :)
Awatar użytkownika
 puma
linomag dobrze ci nawilży skórę, tym bardziej,że po daivonexie jest ona wysuszona.