Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
 euterpe
Niestety w Ł cięzko pomóc. Jak masz cierpliwość i jesteś osobą wielkiej wiary używaj dziegcie, wybierz sobie coś z forum i poproś o receptę. Jeśli nie masz czasu stosuj od czasu do czasu steryd i nie daj się naciągac na drogie kosmetyki.
Awatar użytkownika
 szater
Stasia czy ty piszesz o leku EQUORAL?
http://luszczyce.pl/leki-ogolnoustrojowe/equoral/
czy jest to jakis inny lek? bo podajesz jakas inna nazwe :notguilty:
jezeli Equoral to ten lek sam doskonale radzi sobie z łuszczyca skorna,wystarczy tylko własnie nawilzac i natłuszczac ciało,nie ma potrzeby wlączac cokolwiek innego do leczenia.Lek powinien miec czas aby zadziałac.
Awatar użytkownika
 puma
stasia nawilżanie jest równie ważne jak leczenie, nie słuchaj głupot. maść cholersterolowa świetnie sobie radzi z suchością skóry, i znów nie słuchaj głupot bo to nie kosmetyk i w dodatku nie jest drogi.
Awatar użytkownika
 marta_z-j
jak wam się widzi do nawilżania Neutrogena? dostałam dziś w prezencie emulsję do ciała z olejkiem sezamowym stąd pytanie :)
Awatar użytkownika
 stasia
,, czy ty piszesz o leku EQUORAL? ,, Pisalam o tej masci choreterolowej ,ale Equoral tez biore .Moze dlatego nie chciala mi pani doktor powiedziec co stosowac jak jej odmowilam przepisania sterydu a spytalam o cos innego ,ze ten Equoral sam mi pomoze tylko jak na razie to z kiepskim skutkiem Moze dlatego ze przerwalam jak mi braklo i cos mi sie zdaje ze wiekszy skutek w tym natluszczaniu i ukojeniu swedzenia daje mi Linomag niz ta masc choresterolowa .Dzieki pozdrawiam