- 23 sty 2012, o 21:32
Bylam dzis u lekarza i znow mi chciala przepisac steryd ale sie nie zgodzilam to obrazpna przepisala mi tylko ta robiona masc Agwe czy Aqwe 20,0 cos jeszcze pisze ale nie wiem i nawet nie jestem w stanie nic z tego ulozyc Na moje pytanie co moge sobie kupic zeby sie dodatkowo wspomuc w leczeniu to mi powiedziala ze niczym tylko ta robiana mascia ,a po chwili dal mi cos takiego reklamowki Tetrix cream, pisze tak stosowany jest w leczeniu pomocniczym roznego rodzaju dermatoz wyrob lagodzi swedzenie i pieczenie towarzyszace choroba skory takim jak kontaktowe zapalenie skory z podraznienia ,alergiczne zapalenie skory ,czy atopowe zapalenie skory .Krem tworzy bariere ,ktora chroni chorobowo zmieniona skore przed dzialaniem czynnikow drazniacych i poprzez zapewnienie wlasciwego srodowiska wplywa korzystnie na proces gojenia . Do kapania dala mi Balneum intensiv jest pod prysznic i do wanny .ale jak zwykle w naszych aptekach tego nie ma . czy ktos to stosowal i czy warto szukac tego czy to tylko nabijanie kasy producentowi .Pozdrawiam