Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 puma
teraz w lutym coś się oranizuje, jedno w poznaniu, jedno w jarocinie. jak się dowiem dokładnie to dam znać. a może ktoś już coś dokładnie coś wie?
Awatar użytkownika
 henia
Myślę, że tu wiek nie ma nic do rzeczy. Łuszczyki to kasta, na zasadzie jeden za wszystkich wszyscy za jednego :D Nawet Puma, już w garsonce, Ci podpasi myślę :crazy:
Awatar użytkownika
 szater
Na coroczne zloty przyjezdzaja biedroneczki z rodzinami ,przyjaciółmi,znajomymi.Kazdy juz po 10 min czuje sie jakby znał wszystkich od lat.Naprawde proponuje sprawdzic,wiek nie ma tu nic do rzeczy,sa i dorosli i młodziez i dzieciaki,małżenstwa,single i pary.Niektore pary skojarzyły sie własnie podczas takich wypadow. :D
Awatar użytkownika
 puma
pewna osoba przez telefonare mnie oświeciła, że zlot w jarocinie to zlot a nie tylko zebranie członków ;) też zaproszeni są wszyscy, organizowany jest nocleg i żarło, a data to chyba 25-26 luty.
kurde, coś mi się tu pokrywa... :annoyed:
a wiek nie gra roli. garsonki jeszcze nie mam, miesiąc na zakupy mi został hehe :crazy:
Awatar użytkownika
 henia
......Jednocześnie informuje osoby,które nie są członkami Stowarzyszenia ,że sympatycy naszej organizacji sa również mile widziani.Mogą oni w czasie zebrania zapoznac się z zakresem naszych prac. ...
http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... pid=162296

Puma z Twoją prędkością, oblecisz dwa, jak znam życie xd
Awatar użytkownika
 stasia
Nie wiem gdzie moge sie o to spytac to pisze tu .Dzisiaj dostalam zaproszenie do Opola ma warsztaty z zakresu luszczycy z 30 procentowa zniszka mozecie cos na ten temat napisac ile to moze kosztowac bo nie ma ceny i zkad oni wiedza o mnie mojej chorobie i maja moj adres ?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8