Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 BT37
Zajrzałam tu Pawle do Ciebie i oczywiście musiałam się zapisać :D . Wobec czego witam Cię serdecznie i jakby co to chętnie służę swoją pomocą. Pozdrawiam cieplutko :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Witam Cię serdecznie Beatko :hay:

Tak się zastanawiałem kto się pierwszy zarejestruje :D Miło, że zawitałaś ;) Skupiam się na razie na dodawaniu treści w miarę możliwości czasowych ;)

Pozdrawiam serdecznie :)
 BT37
A jak mogłam nie zawitać :D No wiesz, tak we mnie wątpić :minishock:
Zawsze wspieram wszystkich co mówią głośno o łuszczycy. Miło tu u Ciebie i ładnie. Trzymaj tak dalej :thx:
 artsusmm
Ja również pragnę się przywitać. Pawle kawał dobrej roboty jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
 Paweł
Witam Cię również Arturze :) Troszkę nad serwisem siedziałem :) Pewnie by powstał szybciej, ale się obijałem, ale teraz już w miarę wolnego czasu staram się go rozwijać ;)

Ps. Beato nie wątpiłem w Ciebie, po prostu byłem ciekaw kto pierwszy skusi się zarejestrować :D
Awatar użytkownika
 dosia20011
Cześć kochani ! :D i ja tu jestem też służę pomocą , dobra robota forumowe ciasteczko nasze :angel:
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj Dosiu, super, że jesteś :D Muszę jeszcze sporo popracować, ale już jak widać efekty jakieś są, no i jest gdzie merytorycznie pogadać również ;)
Awatar użytkownika
 puma
witajcie kochani, mnie też nie mogło tu zabraknąć. fajnie tu, tak wiosennie zielono. i uśmieszki cudne :hay:
Awatar użytkownika
 Paweł
Witam Pumko :D

Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba ;)
Awatar użytkownika
 szater
:devillaugh:
Witam sie serdecznie z wszystkimi :D
Jeżeli moja wiedza i doswiadczenie sie przyda to pytajcie! :D
Sama chetnie skorzystam z waszych doswiadczeń ,sciskam mocno :devil: wredna czarownica