Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 Hagen
Witam. Cieszę się, że znalazłem tę stronkę. Miałem trochę wolnego w pracy, wpisałem w wyszukiwarce i trafiłem tu. Cóż o sobie? Hagen, dwie wierne towarzyszki życia: małżonka i łuszczyca od 12 lat. Czasem zapominam, że ją mam (łuszczycę, oczywiście). Pozdrawiam, witam i ...poprzeglądam sobie stronę i forum.
Awatar użytkownika
 henia
Witaj Hagenie wśród swoich....jeżeli Twoja pierwsza pani.... jest tak samo wymagająca jak druga, to Ty chłopie masz....pełne ręce roboty ;)
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj wśród swoich Hagenie :) Dobrze, że czasem zapominasz o łuszczycy, przecież nie może ona zajmować nam całego czasu i nas wiecznie dręczyć ;)
Awatar użytkownika
 szater
Takoż samo witam serdecznie a gdybys nas pilnie szukał a...tu nas nie było ...to dawaj na www.luszczyca.info :D
Troszke tak sobie biegamy i...ludziom pomagamy :devillaugh:
 horn
Hagen czy masz małżonkę z łuszczycą czy chorujesz na łuszczyce od kąt masz małżonkę? :devillaugh:
Awatar użytkownika
 Yans
Witam Hagen :D Ach ta Horn :*
Awatar użytkownika
 Yans
:* :* :* Mam nadzieję że nie jesteś facetem :notguilty:
 horn
Mam nadzieję że nie gustujesz w facetach :D :*
Awatar użytkownika
 szater
Yans chłopie ogarnij sie ...toz Horn z nami juz troszki bywał ...ales ty jednak chłopie w desperacji silnej :devillaugh: :devillaugh: :devillaugh: