Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
 betka
Gosiu, ja daję pod piersi, pod pachy i w pępek, no już prawie tydzień, nic mi się złego nie dzieje, a pod piersiami (właściwie bardziej między :blush: ), to już prawie nie mam. Ha! :D
Awatar użytkownika
 Gosiaczek68
Dzięki to ja jutro testuję i obserwuję :) A miejsca intymne, dokładnie rowek miedzy pośladkami :P
 betka
a też maziam (przy okazji końca pleców ;) ), ale tak naprawde przy okazji, nie specjalnie, na takie fałdy skórne delikatne już bardzo, to się trochę obawiam...
Awatar użytkownika
 Gosiaczek68
Jak nie spróbuje to nie zobaczę, jutro tez do testów. Chyb od zaraz szlak mnie nie trafi :crazy: Gorsze rzeczy stosowałam i to dłuuuugo, z piekła rodem dermpvate ;(
 betka
:D :D :D
No otóż to, ja też Novate zapodawałam prawie wszędzie i żyję :D
 betka
daję na czoło i okolice uszu, tak na twarz totalnie, w sensie na policzki i nos, to bym się bała, teraz już nie mam tam zmian, w grudniu miałam trądzik posterydowy, na policzkach i na brodzie, a potem mi się zrobiły tam zmiany łuszczycowe, ale zeszły, po Nivea, tym starym. Uwaga! Wstawiam zdjęcie!
Załączniki
zdjęcie1.JPG
zdjęcie1.JPG (101.97KiB)Przejrzano 1444 razy
 betka
Juuuhuuu!!! Udało się! :D
A więc jest to moja dłoń (gdyby ktoś nie wiedział :D ), specjalnie włożyłam ją tutaj, bo jest miejsce, które najgorzej mi się leczy, prawdopodobnie dlatego, że cały czas tą łapą coś robię i szybko zmywam maści :D . Wysuszona jak widać, ale nie chciałam smarować, żeby się nie świeciło. Będę wklejać kolejne. Heniu, wierzyłaś we mnie i jest! :D
Awatar użytkownika
 henia
Dzięki Beti za to foto, bo takie "kroniki" leczenia, to skarb. Niby u każdego inaczej, niby u każdego co innego, ale polukasz, i już wiesz czego ewentualnie możesz się spodziewać. Już pisałam tu, ja wzrokowiec, w moim wypadku, to wielkie ułatwienie w poglądzie na daną metodę leczenia.

Co do reszty, to w ludzi wierzyłam, wierzę i będę wierzyć. Nawet jak czasem się sparzę, to i tak nie żałuję, że natura obdarzyła mnie tym: wsch., otwartym, charakterkiem xd W oczekiwaniu na ciąg dalszy :D powodzenia krakowianko :*
 betka
Kolejne zdjęcie :D
Ja widzę poprawę, nie wiem, jak Wy ;) A dodam, że jestem (znów, kur....!!!) przeziębiona, bo chyba złapałam wirusa jakiegoś od córeniek, a tu spokojnie sobie działa pomimo infekcji :) Pytanie, czy to nie Stelara, ale ja myślę, że wsio razem :D
Załączniki
zdjęcie2.JPG
zdjęcie2.JPG (97.38KiB)Przejrzano 1428 razy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19