- 22 gru 2011, o 01:43
Zwą mnie bartek jednak możesz mówić jak chcesz
Słyszałem już różne stwierdzenia od zgona (na kolonii się przyjęło i nawet mi nie przeszkadza) przez ropuchy, trędowatych po różnego rodzaju marginesy społeczne, najgorzej było wytłumaczyć tym naszym polskim inteligentom że to szare na ciele to maść xxx a to czarne to smarowidło to yyy. a ten smrodek to od mazidła a nie brudu.
Taka jest Polska niestety... teraz jest już dużo lepiej ale wtedy gówniarz 14 lat a on do szkoły śmierdzący przyszedł...
Teraz to ja się mogę śmiać ale wtedy to była rodzinna tragedia.
Protopic w czerwcu stosowałem czy coś pomógł ciężko powiedzieć przy pomocy MTX było w fazie remisji a po skończeniu tabletek wysypało ponownie w tych samych miejscach plus nowe, teraz też stosuje jednak stoi w miejscu, przynajmniej się nie rozrasta

Taka jest Polska niestety... teraz jest już dużo lepiej ale wtedy gówniarz 14 lat a on do szkoły śmierdzący przyszedł...
Teraz to ja się mogę śmiać ale wtedy to była rodzinna tragedia.
Protopic w czerwcu stosowałem czy coś pomógł ciężko powiedzieć przy pomocy MTX było w fazie remisji a po skończeniu tabletek wysypało ponownie w tych samych miejscach plus nowe, teraz też stosuje jednak stoi w miejscu, przynajmniej się nie rozrasta

Bartek
Człowiekowi w życiu nie potrzeba więcej: serce do kochania, rozum do myślenia i do pracy ręce.
Człowiekowi w życiu nie potrzeba więcej: serce do kochania, rozum do myślenia i do pracy ręce.