Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 rudziutka
Hej mam na imie Karolina mam 23 lata pisze do was wlansie ze szpitala. Jestem tu nowa choc nie powiem od pewnego czasu wchodze tu czasami zeby poczytac i zapoznac sie z waszymi opiniami na rozne tamaty. Postanowilam sie zalogowac bo przeciec jestem taka sama jak Wy :)

Moja przygoda z łuszczyca zaczeła sie jakies 11 lat temu, choc na poczatku mowili ze to atopowe zapalenie skóry, przez prawie trzy lata bylam na to leczona bez zadnych efektow a kropek bylo coraz wieciej... wkoncu postanowialam wbrac sie do innego lekarza i to on zdiagnozowal od razu, że to łuszczyca pospolita... od tamtej pory praktycznie caly czas trwa koszmar... kilka lat bylam leczona masciami sterydowymi. Na poczatku nie powiem bylam przeszczesliwa, ze sa az takie efekty ale teraz wiem ze nie o to w tym wszyskim chodzilo bo wysypy pojawialy sie coraz wieksze... Postanowilam po raz kolejny zmienic lekarza i w wakacje wydaje mi sie ze bylo nawet ok nie pamietam kiedy moglam chodzic w krotkim rekawku czy w spietych wlosach... choc ostatnio dopala mnie infekcja i stad ten szpital... no to tak w skrocie o mnie :)

teraz wiem ze da sie z nia w miare zyc, bo przeciez to nie choroba tak jak ostatnio uslyszalam tylko defekt estetyczny :)
Awatar użytkownika
 szater
witaj Rudziutka...zawsze razwm to razniej ;) a i kłopoty latwiej dzielic z koms jeszcze,witaj na forum,czytaj korzystaj i ...dziel sie z nami rodosciami i smutkami....ale mi sie rymnęło :D
 betka
witaj :D
a co to się wydarzyło i czym Cię leczy ta trzecia/trzeci dermatolog, że było lepiej? :)
 rudziutka
niczym tak naprawde szczegolnym mnie nie leczy cygnolinka i masc borna czasami z hydrokortisonem na glowe to samo oliwka 5% i cygnolinka ale bralam tez neotigason i to bardzo duzo dalo dlatego teraz nad nia panuje... borykalam sie dlugo z tym problemem czy wziasc neotigason czy nie ale teraz jestem pewna ze dobrze zrobilam biorac go :)
Awatar użytkownika
 henia
Witaj Rudziutka :) Decyzje co do własnego leczenia, zawsze leżą w naszych rękach. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj Karolino :)

Fajnie, że dołączyłaś do nas. Możesz liczyć na wsparcie osób, którzy Cię rozumieją :)