Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 henia
Powolutku.... wszystko opanujesz tylko trzeba czasu...stawiaj pytania i szukaj odpowiedzi...jesteśmy :D
Za dużo nie dumaj....głowa od tego tylko naiwania ;)
Awatar użytkownika
 Paweł
Najważniejsze to pozytywnie się nastawić Magdo. To pomaga nie tylko przy samej łuszczycy, ale i w życiu :) Jeśli chodzi o doświadczenie to pytaj :) Przecie od tego jest forum :) Można się uczyć na doświadczeniu innych ;)
Awatar użytkownika
 szater
Zdaje sobie sprawe ze wszystko spadło na ciebie jak grom z jasnego nieba :devillaugh: ....trudno znalesc sie w takiej sytuacji ale....pocieszajace jest to ze zrobiłas pierwszy krok ..czyli ...jestes tutaj :D Łuszczyca to podstepna choroba i niestety nie ma na nią gotowych recept...kazdy choruje inaczej...to co jednemu pomaga ...innemu niekoniecznie...dlatego musisz czytac...i eksperymentowac.Metod,sposobów,leków,masci,ziól.....jest na forum wiele ...czego nie wiesz pytaj...pomozemy...na cud ...nie masz co liczyc...na pomocna dłon...w kazdej chwili :D
Awatar użytkownika
 puma
na każdego z nas to kiedyś spadło. ty i tak masz lepiej- za moich czasów ( :crazy: ) nie było komputerów i myślałam, że jestem jedyna chora na świecie... :surprised:
Awatar użytkownika
 szater
:devil: ...za moich ...to nikt prawie nie wiedział co to łuszczyca i.....mysleli że mam trąd :devil: ...przeżyłam,okrzepłam,żyję,zycięzyłam :devillaugh:
Awatar użytkownika
 szater
Jak ja nie lubie jak taka cisza na forumie... :angry:
Wszystkie was gdzies wywiało czy jak!
Zamiast pisac ciekawe rzeczy co w trawie piszczy aby sie człowiek odchamił troszki...to cisza :angry:
Tutaj przynajmniej spokojnie...w sensie...że ludzie jacyś normalnie rozgarnieci...i fochów nie strzelaja......jak tu Jole zobacze to chyba uciekne... :devil:
Dawać ludzie do roboty! :*
Awatar użytkownika
 Paweł
Chyba ludziska się nie mogą pozbierać po weekendzie :devillaugh:
Awatar użytkownika
 henia
A ja z takich spadków aktywności ludzi na forumkach... to się cieszę..dla mnie to tylko znaczy...że jesteśmy szczęśliwi i.. nikt nie szuka pomocy :D
Awatar użytkownika
 szater
Chyba ze znalazł ...po ciemnej stronie mocy :devil:

Jesien.wilgoc,zimno i...wysyp ...na to trzeba sie przygotowac :devil: Moje skrzynki PW na forach załadowane sa prosbami o pomoc...jakos nie widze spadku aktywnosci :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 18