Aktualności i nowości dotyczące świata łuszczycy oraz całego portalu luszczyce.pl.
Awatar użytkownika
 szater
...oj ludzików bedze ze hej! super...tylko zarezerwuj sobie pokój...chyba ze jak duza czesc z namiotem nadciagniesz...nie zapomnij zabrac rodzinki czy jak kogo tam posiadasz :D
Awatar użytkownika
 de_emon
chcialem dodac tylko ze dzwonilem do osrodka i zostaly tylko pokoje.. 8 osobowe z lozkami pietrowymi heh dla mnie to nie problem ale gdyby ktos jeszcze byl chetny to zapraszam :)
dla ulatwienia tel do osrodka 58 5882581
Awatar użytkownika
 szater
Dzieki ze przypominasz :*
nigdy nie ma problemów z noclegami...czasami spimy w takich konfiguracjach ze ....zdrowy tego by nie pojął....przybywajcie ...nikt nie bedzie spał pod gołym niebem gwarantuje!

i w takim razie wklejam jeszcze raz dla przypomnienia:

DROGIE BIEDRONECZKI!
JAK CO ROKU ORGANIZOWANY JEST KOLEJNY ZLOT BIEDRONEK!
Zlot jest w dniach 11-14 sierpnia.

Podaję z pewnością interesujące wszystkich informacje dotyczące zlotu w dniach :
1. Baza noclegowa mieści się w domu wczasowym "Wczasowicz" na ul. Słonecznej 4 w Skarszewach, woj. pomorskie
2. pokoje są: 2-, 4-, 8- osobowe, jest na terenie ośrodka również pole namiotowe (nie wiem ile liczą za dobę) cena za dobę w pokoju 25,00 zł/osobę
3. dzieci nie płacą (małe do lat 4)
4. wyżywienie: śniadanie 8,00 zł, obiadokolacja 10,00 zł
5. na terenie ośrodka znajduje się miejsce na ognisko i grilla (oczywiście własnego )
6. jedyną niedogodnością są łazienki usytuowane na korytarzu (wspólne)
7.Właściciele ośrodka są bardzo miłymi i gadatliwymi osobami więc można z nimi dużo spraw pozałatwiać.
8. Jeśli pogoda nam nie dopisze mamy do dyspozycji salę konferencyjną.
9. Na teren ośrodka można wnosić własny alkohol i popitkę

Podsumowując zawiadamiam, iż można rezerwować miejsca na zlot na kociewskokaszubski.
tel./ fax 58 588 25 81, komórka 698 841 564 hasło rozpoznawcze: ZLOT BIEDRONEK

W razie jakiś pytań proszę o kontakt 606380414

Jest juz duzo ludkow z róznych stron Polski....z naszego forum jade ja i PUMA ....czekamy na reszte :dosia,iwonka,basia.....i na każdego z Was....na zlotach jest super jestesmy wszyscy tacy sami,zawiazuja sie przyjaznie,sympatie(sa nawet małzenstwa i dzieci biedronkowe)....tel.jest do organizatorki ale mozecie reszte poczytac na

http://luszczyca.org.pl/p2/forum/index. ... 429&st=100
Awatar użytkownika
 szater
tak wiec dotwalismy do zlotu...Puma już pedzi ja...już za chwileczke ...już za momencik....pozdrawiamy...damy znac po zlocie...wrazenia beda napewno cudne...jak zawsze :D
Awatar użytkownika
 puma
jako że w tej dziczy udało mi się zdobyć zasięg to serdecznie pozdrawiam wszystkich nieobecnych od wszystkich obecnych :* :* szaterka pewnie też się chętnie podłączy do życzeń ale nie mogę zapytać bo gdzieś lata hehe ognisko szykują więc ja też śmigam, cmokacze dla wszystkich :* :*
Awatar użytkownika
 marta_z-j
ale fajnie, że coś takiego zorganizowaliście :) mam nadzieję, że jeszcze jakiś kiedyś będzie bo bym was chętnie poznała :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8