Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
 aga628
Witam wszystkich! Chciałam zapytać czy ktoś może stosował krem psorimilk ? Przypadkowo na stronie internetowej natknęłam się na ten krem, jest drogi ponieważ waha się w granicach 200-500zl dlatego chciałabym zapytać czy ktoś stosował i czy przynosi on jakieś efekty?

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
 henia
aga628 pisze:[...] i czy przynosi on jakieś efekty?
Z doświadczenia, chciałabym Cię uczulić ale też wbić do główki - nie ma środka, który na wszystkich działa z jednakim efektem, tym bardziej dermokosmetyku.
Zatem kierowanie się podpowiedziami w zakresie ich skuteczności, jest błędem. Mam swoje doświadczenia np. z Exorexem czy też modnym ostatnio Sorionem - też z resztą drogimi.

Z podpowiedzi praktyka, w temacie zapytania - zorientuj się czy "rozprowadzacz" nie dysponuje próbkami i skorzystaj z nich, nawet jeżeli będą one płatne. Wtedy i tylko wtedy, będziesz w stanie wyrobić sobie opinię - czy na Ciebie działa? Pozdrawiam serdecznie :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Podchodziłbym ostrożnie do tego preparatu. Czemu? Nie ma na jego temat wiarygodnych danych. Trochę poszukałem i ma chyba 100% pozytywnych opinii w różnych językach. Opinia o tym produkcie w sieci jest zmanipulowana i kontrolowana przez sprzedawcę w wielu językach.

O składzie też ciężko coś powiedzieć. Bo też jest opisany na kontrolowanych stronach.

Generalnie mają bardzo przemyślany marketing. Osobiście na tę chwilę nie wybrałbym tego produktu nawet do testów.