Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
Witam,
nie wiadomo też, czy objawy u tej Pani są wynikiem stosowania tej maści. Napisała też, że Protopic ją uczulał. Być może nałożyło się kilka czynników, a wina spadła na ostatni specyfik. Jeśli faktycznie jest możliwość przebadania, na pewno byłoby to z pożytkiem dla nas wszystkich.

Pozdrawiam
Adam
Jak tylko się dowiem co się kryje za tym kremem to dam znać. Wstępnie udało się ustalić, że zawiera dużo w stosunku do wypełniaczy jakiegoś jeszcze niezbadanego związku chemicznego który będzie teraz badany na spektroskopie i wtedy dowiemy sie więcej.
Witam.
Przetestowałam maść na brzuchu. Wszystko zniknęło po 3 trzech dniach. Byłam trochę w szoku,bo tak szybko działają zazwyczaj maści ze sterydami. Odstawiłam ją i po kilku dniach lekkie zaczerwienienie wróciło.Posmarowałam znowu i wszystko zniknęło. Mój mąż podchodzi sceptycznie i mówi żebym uważała. Na innych częsciach ciała tak nie podziałało.
Kolejne wyniki badań donoszą o dwóch substancjach czynnych które na obecną chwilę nie są znanymi popularnymi sterydami co nie znaczy że nimi nie są (a na pewno nie są pochodzenia roślinnego) co wymaga głębszego zbadania.
Nie podam linka bo to opinia znajomego doktora farmacji który ma dostęp do LCMS itp. sprzętów. Z uprzejmości jak i zainteresowania zajął się tematem zbadania tego rewelacyjnego kremu w "wolnej chwili".
Dziękuję za wyjaśnienie :)

Wiesz, tak się tworzą ploty, jedna pani drugiej pani...
Jeśli coś ma być wiarygodne to MUSI być podparte WIARYGODNYM DOKUMENTEM, w przeciwnym wypadku to bajka rozpowszechniona przez kogoś, komu na tym zależy.
Choruję na łuszczycę 18 lat i próbowałem już wszystkiego oprócz leków biologicznych. Miałem przez rok bardzo bolesne łuszczycowe zapalenie stawów (z którym udało mi się wygrać dzięki diecie ketogenicznej - polecam) Używam tego kremu (Yiganerjing) i daje świetne efekty ale mam obawy co do jego składu bo działa on jak steryd a skoro mam możliwość zbadania tego kremu to korzystam przede wszystkim dla swojej wiedzy. Jak się dowiem więcej to się podzielę wiedzą.
Najgorsze, że ludzie będą pisać o tej maści wiele niedobrego, ponieważ psuje ich biznesy. A maść jest tania i rewelacyjna, chociaż na rynku chińskim są cztery maści, które mają podobne działanie, co więcej Yiganerjing jest numerem 3 w sprzedaży.

Maść nr 1 w sprzedaży
https://pl.aliexpress.com/item/inhibiti ... 9d56c2069c

Maść nr 2 w sprzedaży
https://pl.aliexpress.com/item/15g-Psor ... 9d56c2069c

Obecnie ja stosuje drugą maść i jestem bardziej zadowolony niż z
Yiganerjing
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47