Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
To chyba generalnie jakiś problem z przesyłką, urządami celnymi itp. Moje ostatnie zamówienie też długo szło.

Jeśli chodzi o stare zmiany to weźcie pod uwagę, że trzeba pozbyć się łuski, żeby maść mogła działać, bo tak to ona słabo się przebija przez skorupę. To nadrzędna zasada. Najpierw złuszczyć łuskę, potem właściwe leczenie.
Jedno z moich zamówień które złożyłem 28.10.2016r nie przyszło mi do dzisiaj a po przedłużonej ochronie założyłem spór.
Przesyłka przyszła właśnie dzisiaj ale jest zmaltretowana.
Inne zamówienie z grudnia przyszło mi w niecałe 30dni.
Ze stycznia też przyszła szybko.
Wiec jak się przedłuża to wynika ewidentnie ze paczka gdzieś tam błądzi bo zamawiałem od różnych sprzedawców.
Ja tak samo jak @Rataj założyłem spór po 60 dniach mimo tego że chińczyk sobie przedłużał okres ochronny i dostałem zwrot kasy. Przesyłka dalej jest w Chinach - może dojdzie do końca roku.

Drugi raz zamówiłem na początku lutego i przesyłka jest już w Warszawie. Ruletka :)
Paweł pisze:To chyba generalnie jakiś problem z przesyłką, urządami celnymi itp. Moje ostatnie zamówienie też długo szło.

Jeśli chodzi o stare zmiany to weźcie pod uwagę, że trzeba pozbyć się łuski, żeby maść mogła działać, bo tak to ona słabo się przebija przez skorupę. To nadrzędna zasada. Najpierw złuszczyć łuskę, potem właściwe leczenie.
Mi pewna osoba z innego forum poleciła kąpiele z odwarem ze słomy owsianej, ponoć dobrze rozmiękcza i usuwa łuskę.
jeszcze nie testowałem, mam zamiar ale problem z tą słomą mieszkam w mieście.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2017, o 17:38 przez Rataj, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 62