Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
Witam :)

Jestem tu nowy, śledzę forum od jakiegoś czasu.

Czy możecie powiedzieć mi jak u Was wygląda leczenie tą maścią, czy każdemu ona pomaga i jak długo trwa zaleczenie chorych miejsc.

Używam maści od dwóch tygodni , miejsca chore smarowane tą maścią miejscami tak jakby skóra robiła się zdrowa a miedzy tymi zdrowymi miejscami zrobiły się takie gródki.

Czy u Was tak samo wyglądało leczenie tą maścią.

dziękuję bardzo za odpowiedz
Te grudki to jeszcze ogniska zapalne. Smarujwcieraj delikatnie do skutku, zmieniaj maści gdy zauważasz brak reakcji i od nowa.
Mocz, lub rób okłady złuszczające naskórek a potem smaruj.
U każdego leczenie i remisja przebiegają inaczej, trudno jest przewidywać i porównywać.
Chyba nie ma przeciwwskazań, jednak jest zawsze warunek, by wszystkie maści dokładnie zmywać mydłem. Potem przed naświetlaniem można użyć kremu natłuszczającego lub nawilżającego, najlepiej nieperfumowanego.
kalt pisze:Czy ktoś z Was stosował jednocześnie maść i korzystał z lamp?

Pozdrawiam
Adam
Zasada jest jedna:albo jedna metoda albo druga.Łączenie metod powinno odbywac sie pod kontrolą lekarza.

Masc chinska nie została przetestowana w Polsce,nie znamy skutków jakie moga sie pojawic po kontakcie z promieniami.masci skóra wchłania i kumuluje,zmycie nic nie da...ja byłabym ostrożna,miałam kilka razy nieprzyjemne doswiadczenia podczas leczenia,gdy słonko dopadło sie miejsc smarowanych...i to nie specjalnie wystawianych na promieniowanie.

oczywiscie zawsze mozna spróbowac...każdy ma wolną wolę ;)
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 62