- 19 lut 2017, o 15:01
W moim przypadku świeże zmiany wygładziły się dość szybko, podczas gdy te wieloletnie, muszę wciąż poddawać intensywnej kuracji tą maścią. Stosuję ją od ok. półtora miesiąca, z małymi przerwami by nie przyzwyczajać skóry do specyfiku.Zauważyłam jednak, że lepiej nie przerywać leczenia (tak jak już zauważył Paweł), lecz przed nałożeniem dobrze jest wymoczyć się w ziołach lub chlorku magnezu, gdyż wtedy przyswajalność jest lepsza. Jeśli chodzi o szybkość przesyłki, to nie ma reguły. Np. ostatnio zamówione produkty w Balala Sofia Store przyszły po niecałych 3 tygodniach,jednakże na następna partię czekam już ponad miesiąc i- jak wynika z obserwacji przesyłki- na pewno nie dotrą do mnie w najbliższym czasie.
Czy ktoś stosował wietnamską maść 29A? Próbowałam, ma podobne działanie do Yiganerjing, ale zapach jest dla mnie zbyt specyficzny. Jeśli ktoś reflektuje na 2 opakowania - oddam za darmo, podobnie jak 1 maść z konopii forte, która niezbyt się sprawdza w moim przypadku, podczas gdy inni są nią zachwyceni. Produkty są świeże, niedawno zamówione, nieużywane.