Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
Basieńka44 pisze:
Dodatkowo, dwa dni wcześniej, zjadłem torebkę pestek dyni oraz trochę surowej marchwi
Więc to nie uczulenie a toksyny obumierających pasożytów i pestki dyni i marchew działają na nie zabójczo.
Szklaneczka szałwii dziennie sobie z tym poradzi.
W sumie nie sądziłem, że pestki z dyni mogą dać taki efekt. Niestety w moim przypadku skończyło się w szpitalu i zastrzyku. Do końca nie wiedziałem co robić bo pod skórą zaczęły się robić bąble z płynem ściekające wzdłuż boku.

Pozdrawiam
Adam
Informacje od producenta Yiganerjing:
Maść nie zawiera w składzie sterydów. Ponadto kolor maści uzyskiwany jest przy pomocy witaminy B. A z racji tego, że witamina ta nie jest stabilna to kolor może się różnić z każdą partią maści. Jednak skład pozostaje bez zmian.
kalt pisze:
Basieńka44 pisze:
Dodatkowo, dwa dni wcześniej, zjadłem torebkę pestek dyni oraz trochę surowej marchwi
Więc to nie uczulenie a toksyny obumierających pasożytów i pestki dyni i marchew działają na nie zabójczo.
Szklaneczka szałwii dziennie sobie z tym poradzi.
W sumie nie sądziłem, że pestki z dyni mogą dać taki efekt. Niestety w moim przypadku skończyło się w szpitalu i zastrzyku. Do końca nie wiedziałem co robić bo pod skórą zaczęły się robić bąble z płynem ściekające wzdłuż boku.

Pozdrawiam
Adam
uczulenie na jady bakteryjne i toksyny wydzielane przez pasożyty.
Mam prośbę, czy możecie mi wskazać gdzie znajdę informacje na tym forum na temat metotraksatu. A może ktoś się ze mną podzieli doświadczeniem jak skuteczny i na ile tolerowany jest przez organizm ten lek. Ponieważ mało co działa na mnie z maści, zastanawiam się czy nie pójść krok dalej i zacząć brać ten lek. Z góry dziękuję za wszystkie informacje. Pozdrawiam
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 62