Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
Wiem o tym i śledzę od momentu jej nadania. Ostatni wpis "2017-01-15 14:16 Stacja tranzytowa Guangzhou, zwolnienie przez urząd celny" a zamówiłem 20 listopada czyli blisko 2,5 miesiąca temu. Spór o zwrot kasy już założyłem i czekam na odp.
Teraz się zastanawiam u kogo kupić ? bo jak znowu nie dojdzie to się chyba zastrzelę :D
Meteor pisze:Wiem o tym i śledzę od momentu jej nadania. Ostatni wpis "2017-01-15 14:16 Stacja tranzytowa Guangzhou, zwolnienie przez urząd celny" a zamówiłem 20 listopada czyli blisko 2,5 miesiąca temu. Spór o zwrot kasy już założyłem i czekam na odp.
Teraz się zastanawiam u kogo kupić ? bo jak znowu nie dojdzie to się chyba zastrzelę :D

Ja kupowałam tutaj , czekałam około 3 tygodni :
https://pl.aliexpress.com/item/Chinese- ... 42087.html
Witam,
czy ktoś z osób używających tej maści doświadczył problemów alergicznych? Od niespełna tygodnia mam infekcję ze stanem podgorączkowym (czasami podskoczy do 38). Maści używam od niecałego miesiąca. W nocy z soboty na niedzielę dostałem plam. Plamy pokazały się w miejscach gdzie nie mam zmian łuszczycowych i skóra nie była tam smarowana.

Do tej pory nigdy nie miałem tego typu problemów. Trochę nie chce mi się wierzyć, że to wina maści, ale nie wykluczam. Dodatkowo, dwa dni wcześniej, zjadłem torebkę pestek dyni oraz trochę surowej marchwi. Nie pamiętam kiedy ostatni raz je jadłem a okazuje się, że one też mogą uczulać. Chciałem zmienić nawyki żywieniowe na nieco zdrowsze ale chyba muszę pozostać przy schabowym :D

Maść do zakończenia infekcji póki co odstawiłem. Spotkał się ktoś z tego rodzaju problemami?

Pozdrawiam
Adam
Dodatkowo, dwa dni wcześniej, zjadłem torebkę pestek dyni oraz trochę surowej marchwi
Więc to nie uczulenie a toksyny obumierających pasożytów i pestki dyni i marchew działają na nie zabójczo.
Szklaneczka szałwii dziennie sobie z tym poradzi.
antonia pisze:Obecnie coraz częściej słyszę skargi na uczulenia po konsumpcji warzyw, to może być spowodowane opryskami chemicznymi lud uprawą na nawozach chemicznych.
Potwierdzam ;) przykładowo córka ma alergię na pomidory sklepowe (malinowe i koktajlowe) a na te dziadkowe (dziadek ma szklarnie) już nie - nieważne czy malinowe czy koktajlowe ;)

Na maść nie znalazłam jeszcze negatywnych opinii - a monitoruje tutaj i na forum angielskim :) dosłownie kilka przypadków kiedy maść nie poradziła sobie ze zmianami, poza tym żadnych zastrzeżeń :D
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 62